aeroport-cluj-napoca

Zboruri Cluj-Napoca – Munchen, începând de astăzi. Cât costă biletele

Compania aeriană Wizz Air a lansat începând de astăzi, de 15 februarie 2016, o nouă rută între baza sa din Cluj-Napoca si Munchen Memmingen în Bavaria, cu o frecventă de operare de două zboruri pe săptămână.

“Ne bucură deschiderea acestei de-a 5-a rute spre Germania, una din cele mai importante tări de destinatie pentru Aeroportul International Cluj si suntem încrezători de faptul că ea va deveni una de interes pentru pasagerii noştri. Extinderea retelei de rute prin adăugarea de noi si noi optiuni de călătorie pentru pasageri rămâne în continuare o permanentă preocupare a Consiliului de administratie si a managementului aeroportuar”, a declart David Ciceo, Directorul General al Aeroportului International “Avram Iancu” Cluj.

Wizz Air va opera zborurile între Cluj-Napoca si Memmingen, aeroportul regional din vestul orasului München, în zilele de luni si vineri. Tarifele încep de la 24.99€/109 lei.

“Cluj-Napoca rămâne una din bazele noastre cele mai importante si conectează această regiune cu multe orase europene cheie. Am fost compania aeriană principală a orasului încă din 2007 si vom continua să oferim mai multe locuri – vom spori capacitatea cu 20% în acest an – mai multe rute, mai multe zboruri si mai multe servicii pentru a asigura faptul că orasul Cluj-Napoca si toată România are acces nu numai la tarife reduse, dar si la servicii superioare la bordul aeronavei Wizz Air”, a spus şi Gabor Vasarhelyi, Manager de comunicare pentru Wizz Air.

Compania aeriană europeană low-cost a continuat să se extindă la Cluj-Napoca de-a lungul anilor si va adăuga cea de-a 5-a aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca, din luna iulie 2016. Orarul de vară din Cluj-Napoca include bilete de avion spre Alicante, Billund, Doncaster / Sheffield si Berlin, toate începând în săptămânile următoare. Wizz Air a anuntat, de asemenea, recent, o nouă rută internă între Cluj-Napoca si Bucuresti, care va începe din 22 iulie 2016 si care va fi operată de sase ori pe săptămână.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>