foto-untold

Untold şi Neversea, printre cele mai mari festivaluri electronice din lume

Untold şi Neverseaau intrat în TOP Electronic Festivals Worldwide.

Cele doua mari festivaluri din Romania, Untold și Neversea au intrat în “TOP 100 ELECTRONIC FESTIVALS WORLDWIDE”, rezultatele fiind decise pe baza unui calcul matematic care a avut la bază artiștii, live-act-urile și DJ care s-au aflat în line up-ul anului trecut. Fiecare act/DJ a primit un punctaj bazat pe numărul de apariții la festivaluri în ultimii trei ani.

Neversea ocupă locul 46 în clasamentul acestui an cu un număr de 13.468 de puncte, acumulate în funcție de headlinerii anului trecut. Oamenii care înțeleg cel mai bine cultura underground, plus cei care simt atmosfera și vibe-ul de la fiecare festival al lumii au validat Untold cu 20.640 de puncte, festivalul din Cluj- Napoca intrând în zona selectă de TOP 20. UNTOLD a devansat festivaluri renumite precum Coachella, Burning Man sau Sziget.

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>