foto-untold

Untold 2017 Cluj: 11.000 de abonamente vândute în câteva minute

Primele 11.000 de abonamente la Untold 2017 (3-6 august) au fost vândute, vineri, în mai puţin de 3 minute. O nouă tură de bilete vor fi disponibile săptămâna aceasta.

“Primele 11.000 de abonamente la Untold 2017 au fost vândute în mai puţin de 3 minute. Deşi am pregătit un calup de 5.000 de abonamente, pentru a răspunde interesului foarte mare din partea fanilor, le-am permis tuturor celor care au accesat linkul de cumpărare în primul minut de la lansarea vânzărilor, să-şi finalizeze tranzacţiile. Astfel, peste 11.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocaţi fani Untold. Ţinând cont de marele interes, săptămâna viitoare vom pregăti o nouă tură de abonamente”, au transmit organizatorii festivalului. Un abonament a putut fi achiziţionat la preţul de 333 de lei + taxe, în timp ce bilete pentru o zi de festival au costat 200 de lei + taxe.

Abonamentele la preţul întreg de 550 de lei + taxe şi biletele de o zi la preţul de 250 de lei + taxe vor fi disponibile doar din 2017.

Odată cu punerea în vânzare a primelor bilete şi abonamente, festivalierii pot alege şi dintre opţiunile de cazare disponibile. Mai multe detalii despre opţiunile de cazare se găsesc pe www.untold.com/cazari.

Peste 300.000 de persoane au participat la ediţia din 2016 a festivalului Untold, eveniment ce a avut loc între 4 şi 7 august la Cluj-Napoca, headlineri fiind TOP 5 DJ-i ai lumii: Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Armin van Bureen şi Martin Garrix.

Untold a fost desemnat drept Best Major Festival la European Festival Awards 2015. A fost pentru prima dată când un festival aflat la prima ediție a câștigat marele premiu. Festivalul clujean este nominalizat la aceeași categorie și in 2016. Rezultatul va fi anunțat în ianuarie 2017.

Veniturile generate de festival pentru agenţii economici din Cluj, adică operatori de turism, structuri de cazare, restaurante, transport în comun, s-au majorat de la 20 de milioane de euro la 32 de milioane în 2016.

Bugetul festivalului, transformat anul trecut în afacere privată, a fost de circa 5 milioane de euro.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>