jp03Ride2-articleLarge

Uber, aplicaţia care a scos în stradă taximetrişti din toată lumea, se lansează în România

Uber, aplicaţia controversată pentru smartphone care face legătura în timp real între pasageri şi şoferii dispuşi să ofere contra cost servicii de transport, se lansează şi în România sub forma uberX, Bucureştiul fiind primul oraş care beneficiază de serviciile platformei, potrivit unui anunţ publicat pe blogul oficial al aplicaţiei.

“Bucureşti, suntem încântaţi să te cunoaştem!”, începe anunţul scris peblogul aplicaţiei. “Uber aduce Bucureşiului o formă alternativă de transport urban şi vrem să evidenţiem calitatea serviciilor noastre – şi clienţii noştri satisfăcuţi”.

Uber este o aplicaţie de smartphone care conectează pasagerii cu şoferii unor maşini dispuşi să ofere contra cost servicii de transport.

Potrivit blogului oficial, primul drum făcut prin Uber este gratis în limita a 30 de lei pentru cei care introduc în aplicaţie codul UBERBUCHAREST (valabil până pe 25 aprilie).

Popularitatea aplicaţiei Uber în Europa şi în întreag lume a generat proteste din partea şoferilor de taxi, care se plâng că astfel de servicii intră pe piaţa companiilor de taxi fără să fie nevoite să suporte costuri la fel de mari pentru respectarea reglementărilor şi licenţe.

În mai multe dintre protestele organizate în Europa, şoferii de taxi nu vizează direct servicii de tipul Uber, ci reglementările stricte care le creează dificultăţi să concureze cu acestea.

Tags:

Un raspuns la “Uber, aplicaţia care a scos în stradă taximetrişti din toată lumea, se lansează în România”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>