1_3_186813_1560317544_00549_fav

Tur de forță pe autostrada Sebeș-Turda / În 2 săptămâni s-au ridicat grinzile la 7 supratraversări VIDEO

Neamțul Retter, care conduce firma cu același nume, a făcut un adevărat tur de forță pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 2, în ce privește ridicarea și montarea grinzilor.

La 2 săptămâni după ce a început montarea primelor grinzi, mai precis în 28 mai lângă Sâncrai, astăzi, ridica și monta grinzi la a șaptea supratraversare. În ciuda ploilor și a terenului impropriu, care au făcut dificilă mutarea macaralei de la DN, neamțul este tot neamț. A continuat să ridice și să monteze grinzile după un grafic pe care l-a respectat cu precizie și obstinație. Practic, firma Retter a revitalizat lucrările pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 2, cel puțin în ceea ce privește ridicarea și montarea grinzilor. Societatea lucrează pe lotul 2 al autostrăzii A10, cu 60 de muncitori, majoritatea fierari-betoniști prefesioniști și cu experiență considerabilă, scrie Ziarul Unirea.ro.

În ciuda turului de forță făcut în ultimele 2 săptămâni de neamțul Retter, pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 2, mai e foarte mult până să poată fi deschisă circulației rutiere.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>