MCH_1857

Tratamentele naturale de pe vremea lui Suleyman Magnificul, acum şi în Romania

 

Dr Shiffa 32

“Tratamentele cu plante sunt vechi cât istoria omenirii, iar reţetele autentice ale produselor  Dr Shiffa îşi au originea în tradiţia otomană, încă de pe vremea lui Suleyman Magnificul.

Priceperea specialiştor Dr Shiffa se împleteşte cu tradiţia din perioada otomană, din Anatolia şi Orientul Îndepărtat, astfel că portofoliul Dr Shiffa acoperă toată gama de afecţiuni (de la de la diabet, hepatita B sau C, osteoporoza, până la psoriazis) cuprinzând peste 300 de produse 100% naturale, sub formă de capsule, tincturi, extracte din plante, creme şi ceaiuri cu rol preventiv, dar şi adevarate surse de vitalitate pentru organism”, se arată într-un comuniat al brandului Dr Shiffa.

Printre celebrităţile din Romania care s-au bucurat de beneficiile tratamentelor naturale Dr Shiffa, în traducere Doctorul Vindecator, este chiar Florin Piersic care a avut dintotdeauna un stil de viaţă sănătos.

“Cred ca un stil de viaţă sănătos şi genele pe care le-am moştenit de la părinţii mei m-au ajutat să fiu în formă la vârsta pe care o am! Suplimentele Dr Shiffa  – produse naturale bazate pe reţete ce fac parte din tradiţia otomană – m-au cucerit pentru că am simţit efectele asupra organismului meu! Am mai multă energie şi evident un tonus mult mai bun!” a declarat Florin Piersic la evenimentul Dr Shiffa ce a vut loc la Târgul de Medicina Alternativă şi Terapii Complementare de la Romexpo.

 

“În prezenta Altetelor Sale Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, a Alinei Puşcaş (Te cunosc de undeva, Antena 1), a Giuliei, a Iriniei Mohora, Kingai Varga, Elei Voineag, Soranei, Bebeluşei Ioana, Florin Piersic a anunţat care este secretul vitalitatii sale: produsele Dr Shiffa, excelente suplimente naturale folosite ca adjuvante în tratarea a peste 120 de afectiuni, dar şi surse de energie pură pentru organism”, arată sursa citată.

Brandul Dr. Shiffa a fost premiat săptămâna trecută la Gala Turco-Româna.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>