Termeni si conditii de utilizare

Site-ul catcostaclujul.ro este proprietatea companiei WHITE NEWS srl cu adresa de corespondenta pe str. Erkel Ferenc 6, ap 8, Cluj-Napoca, înscrisă în Registrul Comerţului la numărul J12/3291/06.11.2013 şi care poate fi contactată la numărul de telefon 0730.199.833 , 0744.360.780 sau la adresa de e-mail  whitenewspr@gmail.com.

Prin utilizarea acestui site sau a serviciilor oferite de companie se înţelege că aţi citit şi acceptat integral termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.

Serviciile şi informaţiile de pe site-ul catcostaclujul.ro sunt livrate gratuit tuturor utilizatorilor care acceseaza site-ul. Orice material încărcat pe site de un utilizator, în orice format, va fi supus procesului de moderare înainte de a fi afişat.

Conţinutul catcostaclujul.ro este proprietatea WHITE NEWS srl şi nu poate fi preluat, difuzat, vândut sau revândut decât cu acordul expres al WHITE NEWS srl. Conţinutul publicat pe site-ul catcostaclujul.ro se supune legislaţiei drepturilor de autor.

WHITE NEWS srl îşi rezervă dreptul de a restricţiona utilizarea serviciilor de către utilizatorii site-ului dacă informaţiile sunt folosite în scop comercial.

WHITE NEWS srl nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul livrat utilizatorilor de către site-uri neafiliate care ar putea redirecţiona utilizatorii pe site-ul catcostaclujul.ro. Articolele catcostaclujul.ro pot conţine link-uri către alte site-uri considerate relevante în context sau pot include documentaţie în diverse formate, disponibile pentru descărcare. WHITE NEWS srl nu îşi asumă responsabilitatea pentru acurateţea informaţiilor conţinute de site-urile spre care este direcţionat utilizatorul, şi nici nu îşi asumă drepturile de autor pentru informaţiile din fişierele ataşate articolelor.

Utilizatorii pot încărca pe site-ul catcostaclujul.ro imagini, texte sau fişiere de alte formate, garantând că sunt proprietarii drepturilor de autor pentru acestea sau că au acordul expres al proprietarului pentru difuzarea acestor fişiere prin intermediul site-ului catcostaclujul.ro. Utilizatorii acordă o licenţă neexclusivă, cu titlu gratuit, irevocabilă şi nelimitată prin care WHITE NEWS srl poate redistribui, reproduce sau promova părţi din materialul încărcat sau fişierul integral. Este interzisă încărcarea pe site a conţinutului ilegal, inclusiv pornografie cu minori, instigare la violenţă, discriminare sau rasism.

În cazul în care sesizaţi pe site-ul catcostaclujul.ro texte sau fişiere care încalcă legea drepturilor de autor sau pe care le consideraţi indecente sau ilegale, puteţi contacta redacţia la adresa de mail titus@catcostaclujul.ro. sau prin intermediul formularului de contact. WHITE NEWS srl se angajează să soluţioneze, favorabil sau nefavorabil, toate cererile de acest tip.

WHITE NEWS srl se angajează să nu trimită utilizatorilor site-ului catcostaclujul.ro niciun fel de mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil şi fără echivoc al utilizatorilor.

Politica de comentarii

Comentarea de către utilizatori a articolelor publicate pe site-ul catcostaclujul.ro poate fi făcută fără înregistrare prealabilă. Totuşi, toate comentariile sunt moderate. WHITE NEWS srl îşi rezervă dreptul de a nu publica niciun fel de conţinut încărcat de utilizatori, inclusiv comentarii, dacă acesta încalcă echivoc sau neechivoc condiţiile utilizării acestui site. Nu vor fi publicate comentariile de tip Spam, care conţin link-uri către site-uri postate în scop comercial. De asemenea nu vor fi publicate comentariile care conţin termeni licenţioşi, limbaj obscen sau atacuri la persoană.

WHITE NEWS srl  îşi rezervă dreptul de adăuga sau modifica regulile de utilizare a acestui site, în orice moment, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor catcostaclujul.ro.