tarom-oferta

TAROM va introduce din vară un avion Cluj – Paris

Operatorul național TAROM își va dezvolta portofoliul de rute externe începând de la 1 iulie. Zborurile de la Cluj la Paris, de la Timișoara la Stuttgart, Chișinău și Paris, de la Sibiu la Stuttgart, respectiv de la Constanța la Chișinău vor fi inaugurate în această vară.

“Ceea ce ne menține competitivi și activi în piață este tocmai dorința de a dezvolta noi orizonturi pentru pasagerii noștri. TAROM a pregătit șase rute noi către destinații cerute de pasagerii din România. Avem două obiective. În primul rând vrem să răspundem cerințelor pieței naționale, oferind zboruri eficiente către Europa din Timișoara, Cluj, Sibiu sau Constanța.

În al doilea rând, avem datoria să optimizăm utilizarea flotei. Dezvoltarea flotei de aeronave trebuie să se reflecte atât în numărul destinațiilor operate, cât și în creșterea confortului și varietății de opțiuni pentru pasagerii noștri. Dezvoltarea flotei TAROM cu două aeronave tip Boeing 737-800 NG a atras după sine o creștere a numărului de rute pentru pasagerii noștri. Am țintit atingerea unor destinații cu potențial pentru pasagerii români din Banat și Ardeal, în Germania și Franța.

În același timp, reiterăm faptul că în anul Centenarului României “TAROM unește” nu este numai un slogan, ci o strategie foarte clară de a aduce mai aproape românii de pretutindeni. Zborurile noi pe care le operăm din capitala Moldovei, Chișinău, sunt dovada vie a faptului că România 100 este mai mult decât un simbol pentru TAROM”, a subliniat Wilhelm-Werner Wolff, director general al TAROM.

Compania va comunica în perioada următoare frecvențele și prețurile pentru fiecare dintre rutele nou anunțate. Pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj operează zboruri companiile Wizz Air, Blue Air, TAROM, Lufthansa, Lot, Vueling, Turkish Airlines, Aegean, Atlasglobal, Corendon, Austrian Airlines, Raf Avia, Airest, Silver Air, Air Hungary, Sprint Air.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>