apa uzata si apa curata

Specialişti în pompe şi grupuri de pompare apă (P)

Compania Master Engineering oferă partenerilor săi servicii de consultanţă tehnică, furnizare de echipamente şi service specializat în vederea soluţionării diverselor aplicaţii de pompare fluide. Experienţa în domeniu ne facilitează accesul la o gamă largă şi diversă de soluţii, prin colaborări cu mărci de renume în producţia de pompe Grundfos, Wilo, Lowara, Saer şi nu numai. Soluţiile noastre de pompare pot îndeplini cu succes cerinţe din domenii precum, Industrial, Rezidenţial, Apă uzată, Stingere incendiu,Irigaţii.

1. Pompe industriale – Soluţionăm aplicaţii de pompare din cele mai diverse, pentru fluide diverse şi condiţii speciale de lucru. Pe lângă pompe din inox sau grupuri de pompare apă, putem furniza şi pompe din titan, pompe din plastic, pompe de presiune orizontale, pompe cu etanşare moale, configurate conform cu aplicaţiile.

2. Pompe de uz casnic – Avem posibilitatea de a soluţiona multiple cerinţe privind pomparea apei. De la pompe de circulaţie Grundfos, pompe submersibile de puţ Grundfos, grupuri de pompare apă, staţii de pompare hidrofor – pentru pomparea apei curate, la pompe de apă uzată şi staţii de pompare apă uzată, echipate cu pompe cu tocător, pompe de drenaj sau pompe cu rotor vortex, inclusiv accesorii.POMPE PENTRU UZ REZIDENTIAL

3. Apă uzată - Configurăm, furnizăm şi punem în funcţiune pompe de apă uzată şi staţii de pompare Grundfos, pentru diverse aplicaţii de drenaj greu, pompare apă pluvială, pompare apă reziduală. Avem pompe submersibile cu tocător Grundfos, pompe submersibile de drenaj Grundfos, pompe submersibile mobile, pompe submersibile Grundfos cu rotor vortex, ce se pot livra individual sau montate în staţii complete de pompare apă uzată.

4. Stingere incendiu Oferim soluţii optime – calitate şi preţ – ce fac diferenţa. Analizăm proiectele şi scenariile de incendiu, configurăm şi proiectăm pompe de incendiu şi grupuri de pompare incendiu hidranţi.  Ansamblăm autohton grupuri de pompare cu pompe Grundfos, grupuri de pompare incendiu cu pompe Saer, grupuri de pompare hidranţi cu pompe Speroni sau livrăm grupuri de pompare Grundfos, cu certificat HUNI 10779. Pentru instalaţii de stingere incendiu cu sprinklere furnizăm grupuri de pompare certificate EN12845.GRUPURI DE POMPARE ANTIINCENDIU

5. Irigaţii - La noi găsiti consultanţă tehnică gratuită în vederea configurării şi echipării sistemelor de irigaţii cu pompe de apă. Oferim staţii de pompare cu pompe submersibile de foraj sau cu pompe de suprafaţă, iar pentru mobilitate oferim şi motopompe. Furnizăm pompe de dublu flux Grundfos tip HS, pompe autoamorsante Saer, pompe fără motor Saer pentru debite mari, grupuri de pompare cu pompe Saer şi nu numai.

Detalii şi informaţii pe https://www.solutiipomparefluide.eu/ si https://www.solutiipomparefluide.ro/ sau la adresa de email office@master-eng.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>