sloturi-online-pentru-romani

Sloturi gratuite și cu bonus fără depunere versus jocuri la aparate pe bani reali

Sfaturi pentru cei care se simt norocosi.

Jocuri ca la aparate gratis sau sloturi pe banii tăi? Alegerea este grea, așa că citește acest articol pentru a afla care este opțiunea corectă și avantajoasă.

Atracția de a juca și să te distrezi fără să plătești reprezintă una dintre dorințele fiecăruia dintre noi. Dar cum ar fi să joci, să te distrezi și să câștigi bani reali, fără să îți riști propriul capital? Din ce în ce mai multe platforme online cu jocuri de noroc își atrag clienții cu bonusuri fără depunere, care constau în sume de bani (cu o valoare maximă de 50 lei) sau rotiri gratuite (20, 25 sau 50 de rotiri), pe care aceștia îi pot juca fără niciun risc. Însă, există cumva vreun motiv ascuns pentru care aceste modalități de distracție și care nu implică niciun efort financiar din partea jucătorului sunt oferite cu generozitate de cazinouri?

Nu toate sloturile pe bani virtuali seamănă cu cele pe bani reali!

Atunci când joci pe bani virtuali, cu siguranță că beneficiezi de garanția că totul este sub controlul tău și nivelul de risc este zero. Pe măsură ce avansezi în joc și acesta începe să te atragă, o să te încerce și dorința de a juca pe bani reali.

Numai că, atunci când îți vei pune banii proprii la bătaie, situația va fi schimbată. Jocurile poker ca la aparate pe bani reali diferă de cele care sunt disponibile în versiunile demo sau pe bani virtuali din simplul motiv că acestea sunt concepute să îi ofere jucătorului posibilități variate de câștig, raportate la sumele mizate pe fiecare linie de plata. Ceea ce înseamnă că dacă vei vedea combinații câștigătoare declanșându-se cu maximă regularitate atunci când joci pe banii cazinoului, cu siguranță că nu o să se întâmple la fel atunci când vei juca pe banii tăi.

Jocurile la aparate gratuite din cazinouri sunt limitate la câștiguri!

În situația în care beneficiezi de un bonus fără depunere sau de rotiri gratuite o să observi că libertatea ta de acțiune în cadrul cazinoului este limitată. Nu vei dispune de posibilitatea de a juca toată selecția de sloturi, ceea ce reprezintă un impediment din moment ce nu poți să alegi acele jocuri pe care le cunoști sau le-ai mai jucat. Tot în această situație o să constați faptul că valoarea câștigurilor potențiale pe care o poți obține este limitată la o anumită sumă, peste care nu poți trece.

Mai mult decât atât, în cazul în care ai câștigat mai mult și depășești barieră impusă de către cazinou, diferența de bani rămasă în cont poate fi retrasă de către platformă. Condițiile de rulaj rămân aceleași, dar, în cazul în care vrei să retragi banii pe care i-ai câștigat folosindu-te de bonusul fără depunere, o să fie nevoie să efectuezi un depozit, ceea ce înseamnă că nu mai joci gratis. Așa că, poate că este mai indicat să încerci să joci pe bani reali, pentru că vei evita astfel de probleme. Învață să îți alegi sloturile în funcție de caracteristicile de care dispun și de valoarea RTP-ului, pentru că numai în acest mod vei putea obține maximul de beneficii pe care și-l dorești orice pasionat de sloturi!

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>