cele mai bune pariuri fotbal (1)

Sfaturi pentru a alege cele mai bune tipuri de pariuri

O recenzie a unei case de pariuri online, făcută de specialiști, te lămurește dacă respectiva agenție este potrivită pentru stilul tău de joc. Când spun stil de joc, mă refer în primul rând la opțiunile de pariere pe care mizezi de obicei.
Dacă obișnuiești să pariezi pe goluri, cel mai bun operator este cel care are cea mai bogată ofertă pentru acest segment. Sau poate ești bun în a anticipa numărul de cartonașe galbene, sau anticipezi un joc care favorizează un număr mai mare de cornere… Dacă joci pe linii asiatice, sunt 2-3 agenții de pariuri sportive online care se ridică la un nivel bun ș.a.m.d.

cele mai bune pariuri fotbal (2)
Fiecare meci are particularitatea sa

Totuși, pariurile pot fi abordate și dintr-o altă perspectivă. Nu este mereu bine să deschizi site-ul cu o idee fixă: indiferent ce meciuri sunt astăzi, pariez pe goluri marcate. Fiecare eveniment sportiv are particularitatea sa. Cel mai bun tip de pariuri nu este cel pe care ești tu fixat, ci acea opțiune de pariere care are cele mai mari șanse de reușită.

Pentru a depista pariul potrivit, este obligatoriu să analizezi în detaliu meciul pe care vrei să mizezi, pornind de la statistică și continuând cu trecerea în revistă a informațiilor de context. În urma acestei analize, tragi anumite concluzii. De exemplu:

1. Observi că partida este dezechilibrată, fie în favoarea gazdelor, fie în favoarea oaspeților. Sau că teoretic forțele sunt egale dar că echipa gazdă joacă foarte bine pe teren propriu, în timp ce formația oaspete nu excelează în partidele de pe teren străin. Sau invers: echipa gazdă nu joacă foarte bine pe teren propriu, iar cea oaspete are o linie de clasament foarte bună în deplasare.
În astfel de cazuri, cele mai potrivite pariuri sunt fie pe rezultat final 1, X sau 2, fie pe șansă dublă, 1X sau X2.
Dacă dezechilibrul este prea mare, și cota pentru pariul cu cea mai mare probabilitate de reușită va fi foarte mică. Astfel, este indicat să pariezi fie pe handicap european, fie pe handicap asiatic. Diferența este că liniile asiatice îți oferă posibilitatea de a recupera o parte din miză.
Exemplu: În cazul în care joacă FC Barcelona cu Getafe și mizezi pe „FC Barcelona -1 handicap european”, pariul este pierdut dacă bate Getafe, dacă meciul se termină egal sau dacă FC Barcelona câștigă la un gol diferența. Dacă mizezi pe „FC Barcelona -1 handicap asiatic”, pariul este pierzător doar dacă bate Getafe sau dacă se termină egal. Primești miza înapoi dacă „extratereștrii” obțin o victorie la diferență minimă.

2. Meciul este echilibrat și nu reușești să îți faci o părere clară dacă va fi 1, X sau 2, dar observi că, în ultimele meciuri, cele două echipe au marcat multe goluri. Sau că una dintre combatante are ofensiva puternică, în timp ce adversara este vulnerabilă în apărare. Sau, dimpotrivă, că ambele formații au apărări de netrecut. În aceste cazuri, se impune un pariu pe „total goluri”, sau pe „ambele marchează”.cele mai bune pariuri fotbal (3)

3. Se întâlnesc două echipe care au o medie ridicată de cartonașe galbene primite pe meci, iar partida este condusă la centru de un arbitru care duce imediat mâna la buzunar. Sau, invers: jucătorii celor două formații sunt foarte disciplinați, iar arbitrul a acordat puține cartonașe galbene în sezonul curent.
Se impune, în aceste cazuri, un pariu pe selecția „peste/sub x cartonașe galbene”, fie pe total în meci, fie pentru una dintre echipe.

4. Alte pariuri foarte populare sunt cele pe total cornere. Tot din analiza meciului, compari stilurile de joc ale celor două echipe. O formație care atacă pe flancuri obține, de regulă, multe lovituri de colț.
Un indicator bun este și numărul de cornere obținute/acordate în ultimele meciuri de fiecare dintre echipele implicate.
Ideea este să nu abordezi un meci cu o părere preconcepută, pentru că tinzi să ignori informațiile care o contrazic. Cele mai potrivite tipuri de pariuri sunt întotdeauna cele în favoarea cărora există argumente solide.

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>