10405339_1574929146059489_1880454893974668339_n

Şcoala “pentru minţi creative” din Cluj revine cu noi cursuri: Edge Gourmet

Edge Gourmet propune cursuri în care participanții învață să aprecieze gustul mâncărurilor preparate de ei înșiși. Cursurile se desfășoară sub îndrumarea unor profesioniști, care ajută participanții să își dezvolte creativitatea în arii care țin de artă culinară. În paralel, vor degusta băuturi alese atent, pe care le vor potrivi cu mâncarea. Edge Gourmet înseamnă stil culinar, atenție la detalii, stimulare a simțurilor.

Trainerii acestor cursuri sunt Chef Nicolae Crăciun și Somelier Alin Borsos.

Nicolae Crăciun este chef instruit la HRC Culinary Academy Sofia, Bulgaria (institutul nr. 1 de gastronomie din Bulgaria). Înainte de a se stabili în Cluj, a lucrat în Doha și Statele Unite. În prezent îi puteți gusta delicatesele la Adi Steakhouse.

Alin Borsos este somelier din 2007 și membru al Organizației Somelierilor din România. Este, evident, pasionat de cultura vinului, de tot ce înseamnă ea și consideră că toate aceste informații merită transmise mai departe către un public interesat. A susținut și participat la numeroase prezentări de vinuri și este foarte deschis în a-și împărtăși cunoștințele legate de vin, cum se servește și asocierea cu un preparat culinar în cadrul cursului de Wine Tasting.

Înscrierile la cursurile de Cooking și Wine Tasting se fac pe www.edgeacademy.ro, până în data de 3 iunie 2015.

Cursurile vor începe în data de 6 iunie 2015 și vor avea loc în fiecare sâmbătă, până în 20 iunie 2015.

Edge Academy promovează un mod de învățare în care teoria și practica sunt în echilibru. Încurajăm dezvoltarea cunoștințelor prin abordarea unor subiecte variate și inedite. Credem că inovația și creativitatea sunt stimulate de incursiuni repetate în discipline diverse. Propunem o programă de cursuri atât din domenii cunoscute, cât și mai provocatoare.

Citeşte AICI povestea şcolii ce învaţă minţile creative să treacă din băncile facultăţii la birou. 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>