romul ladea

Riveranii acuză: ”Bătaie de joc pe Romul Ladea”

Deși trebuia deja modernizată cu 7,3 milioane de lei, conform unei Hotărâri a Consiliului Local Cluj-Napoca încă din septembrie 2013, strada Romul Ladea este obiectul unor noi plângeri din partea riveranilor.

Aceștia reclamă că în urmă cu o săptămână au venit utilajele RADP, au adus asfalt frezat de pe alte artere, l-au împrăștiat pe stradă, iar la prima ploaie asfaltul a fost spălat și pe alocuri e extrem de greu de trecut cu mașinile.

L-au reparat de mântuială cu asfalt frezat. Atât. Deci ei au nivelat cu autograderul ce a fost pe drum și apoi au venit cu asfalt frezat cam vreo doi centimetri.  După prima ploaie se văd urmările. În zona mănăstirii nu se poate umbla nici în picioare, așa tare s-a stricat drumul”, a spus pentru catcostaclujul.ro unul dintre riverani.

Reprezentanții municipalității susțin că au cunoștință despre problema de pe Romul Ladea și că vor fi reluate lucrările în zonă. ”Chiar aseară au fost reprezentanții noștri în zonă și lucrările vor fi reluate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Iulia Perșa.

Strada Romul Ladea a făcut obiectul unei Hotărâri a Consiliului Local în luna septembrie a anului trecut, când aleșii locali au decis modernizarea arterei. Valoarea totală aprobată pentru lucrare a fost de circa 7,3 milioane lei, iar termenul de execuție – 7 luni. La mai bine de zece luni de la acea hotărâre, din modernizarea preconizată a avut loc doar acțiunea de reparare a RADP, reclamată de riverani.

(Titus CRĂCIUN)

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>