ibrik

Restuarant românesc din Paris, lăudat de Vogue şi Le Figaro. Are bucătar din Cluj

Ostropelul românesc de pui, pastrama şi sarmalele cu mămăliguţă i-au cucerit pe francezi, după ce doi români au deschis un mic restaurant în Paris.

Restaurantul se numeşte Ibrik şi a fost inclus acum de revista Vogue în topul celor mai bune cinci restaurante pariziene ale momentului, conform Digi24.ro.

 

Cei doi maeştri bucătari, unul din Cluj şi celălalt din Bucureşti, au urmat cursurile unor şcoli celebre de gastronomie din Franţa. Ei au intrat şi în atenţia jurnaliştilor de la Le Figaro, care le-au laudat preparatele. Şi fiindcă este un local care se respectă, este situat într-o zonă selectă a Parisului, nu departe de Muzeul Luvru şi Centrul Pompidou.

 

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>