1_3_185671_1557480328_07432_fav

Reprtaj Euronews despre startup-urile din Cluj VIDEO

Clujul iese din nou în evidenţă în presa străină, de data aceasta prin cele 700 de startup-uri în IT care funcţionează aici. Euronews prezintă viaţa de IT-ist în Cluj, într-un reportaj dedicat Silicon Valley-ului din România.

Reportajul Euronews English despre sectorul IT și Municipiul Cluj-Napoca, din seria “Road Trip Europe” amintește de creșterea spectaculoasă a sectorului IT în oraşul din inima Transilvaniei și de salariile care, în acest domeniu, sunt la nivelul celor din Vest.

“Cufundat în istorie, dar îmbrăţişând tehnologia de ultimă oră, Cluj-Napoca atrage talentele din România, întrucât locurile de muncă şi salariile sunt destul de atractive. Tinerii muncitori, care altfel s-ar fi orientat spre alte ţări, se îngrămădesc aici. În momentul de faţă, mai bine de 700 de startup-uri în IT funcţionează în Cluj, facilitate de investiţii”, scriu britanicii despre Cluj.

Britanicii au stat de vorbă cu angajaţii Nordlogic Software, un start-up clujean care activează de 13 ani în domeniul IT şi s-a extins ulterior şi în Oradea. Puteţi urmări video AICI!

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>