foto: msg

Jinga: “Aducem în 2014, pe piaţa IT a Clujului, cel puţin încă 40 de noi poziţii”

Radu Jinga - Manager General msg systems

Compania are în plan să angajeze cel puţin 40 de oameni în acest an şi să depăşească astfel pragul de 200 de angajaţi, a declarat managerul general Radu Jinga într-un comunicat de presă.

În prezent msg systems România are 170 de angajaţi, iar cea mai mare parte a business-ului derulat în Cluj se bazează pe proiecte de dezvoltare software realizate pe platformele Java şi SAP.

Clienţii pentru care se dezvoltă proiecte au planuri de creştere concrete, în consecinţă compania este în continuare în căutare de specialişti din domeniile iOS, Android, Java şi SAP.

« Din partea clienţilor noştri observăm un interes accentuat în ceea ce priveşte calitatea serviciilor pe care le oferim şi a mediului profesional în care desfăşuram proiectele.

Este vorba de metodologia folosită în organizarea proiectelor, acurateţea proceselor de asigurare a calităţii, nivelul tehnic al celor implicaţi, tool-urile utilizate şi alte aspecte similare. Astfel şi anul acesta vom pune accent pe ridicarea nivelului profesional al echipei.

În acest sens am demarat un program de training extins, care îi vizează pe toţi colegii care lucrează cu tehnologii din domeniul Java. De asemenea, profesionalizarea sistemului de HR este o altă prioritate pentru acest an », declară Radu Jinga.

Compania msg systems România a fost înfiinţată la Cluj-Napoca, în Octombrie 2008 şi şi-a început activitatea la nivel local cu doi clienţi. În prezent are în portofoliu 18 clienţi de talie internaţională, printre care se numără BMW, AUDI, Volkswagen, Daimler, Munich Re, Vienna Insurance Group, HDI – Talanx, Achmea Olanda, Nationale Neaderland, AIG, GenRe, IBR Brasil, Zurich Financial Services, Monpelier Group, Volkswagen Bank, Deutsches Milchkontor, EMMI Elveţia.

msg systems România face parte din concernul msg systems AG, a cincea cea mai mare companie de consultanţă IT şi integrator de sisteme informatice din Germania (conform Lünendonk: http://www.cio.de/bild-zoom/2916129/1/697608/EL_1368789394074772417537/), cu un număr de peste 4500 de angajaţi la nivel global şi o cifră de afaceri în 2013 de 583 de milioane de Euro. În 2013 concernul german a deschis o nouă filială şi în China, pe lângă cele existente deja în Austria, Elveţia, Danemarca, Marea Britanie, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Cehia, Brazilia, India, Corea, Filipine, Rusia, Singapore şi SUA.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>