10480649_1034915266538499_1992995753803683757_n

Producătorii şi clienţii din întreaga lume “bat palma” la Cluj

Un portal de internet dezvoltat la Cluj-Napoca aduce împreună producătorii şi clienţii din întreaga lume. Proiectul a fost realizat după un concept olandez, iar investiţia este estimată la suma de 500.000 euro.

“eProdu.com aduce împreună cererea și oferta, fiind locul unde producătorii la nivel național, european, global, vor întâlni clienți de peste tot din lume. Această bursă de producție este inițiată de către clienți ce pot fi persoane fizice sau companii și care sunt în căutarea unui producător pentru ideea lor, produsul sau proiectul lor. Ea facilitează mediul producției prin eficientizarea căutărilor și a timpului petrecut pe internet, dar și printr-o comunicare directă în limba celui care o accesează. Proiectul a fost pus în operă de către companii românești, începând cu managementul acetuia și continuând cu dezvoltarea informatică și design, iar finanțarea activităților a fost acoperită integral de către compania olandeză Smart Production”, a declarat Daniel Măluțan, reprezentant al companiei olandeze Smart Production.

Debutul activităților pe platforma eProdu.com a avut loc la Cluj-Napoca, oferind României un avantaj concurențial, susţin coordonatorii proiectului. De aici, activitățile se vor extinde la nivel european în sincron cu dezvoltarea portalului în 16 limbi.

“Clujul va beneficia de oportunitățile de gestionare a dezvoltării următoarelor etape, asigurarea mentenanței și managementul platformei. Astfel, se confirmă că orașul de pe Someș merită numele de Silicon Valley din România”, punctearză Măluţan.

 

 

 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>