turturi

Primăria Cluj se pregăteşte de iarnă: 49.000 lei pentru utilaje de intervenţie şi personal calificat

Primăria Cluj-Napoca va cheltui aproape 49.000 de lei pentru îndepărtarea ţurţurilor şi a depunerilor mari de zăpadă de pe acoperişurile imobilelor şi de pe podurile auto aflate în proprietatea sau administrarea municipiului. Lucrările vor fi executate cu utilaje specializate – autovehicul cu platfomă ridicatoare cu braţ, mânuit de personal calificat şi de către alpinişti utilitari.

Lucrările de intervenţie se vor efectua la solicitarea Serviciului Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei. Executantul va asigura prezenţa echipei la locul indicat în cel mult 30 de minute, iar acesta va răspunde pentru instruirea personalului în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă, conform caietului de sarcini.

Intervenţia se va tarifa la oră şi cuprinde valoarea în lei: a funcţionării utilajului/oră şi 2 lucrători şi cheltuieli manoperă (ţurţuri) şi pentru serviciile prestate de alpinist pentru o echipă formată din 4-5 pers, fără TVA (acumulări zăpadă).

Ofertele se vor depune la registratura Primăriei de pe Moţilor până în 4, respectiv 6 noiembrie 2015.

Costurile pentru serviciile necesare îndepărtării ţurţurilor sunt estimate la 30.903 lei, fără TVA, în timp ce pentru alpiniştii utilitari ce vor îndepărta acumulările de zăpadă suma se ridică la 18.000 lei, fără TVA.

Perioada vizată este 1 ianuarie – 31 decembrie 2016.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>