1

Prima grindă pe lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda

Prima grindă, montată la supratraversarea de la jumătatea Lancrămului, unde autorizația s-a obținut în această primăvară.

Porțiunea în care s-a ridicat prima grindă face parte din viitorul nod rutier de la Sebeș. Potrivit informațiilor de la fața locului, la jumătatea Lancrămului, în locul cunoscut sub denumirea ”Calea Vacii”, după ce s-au finalizat cele două culei, miercuri, s-a ridicat și montat prima grindă. În total, în zona respectivă, vor fi montate cinci grinzi.

Supratraversarea de la Calea Vacii face parte din porțiunea pentru care antreprenorul a obținut autorizație de construcție în primăvara acestui an în care este inclus și viitorul nod rutier de la Sebeș.

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi. Lotul 1 are 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă de la Sebeș până la Pârâul Iovului, la ieşire din Alba Iulia. Loturile 3 și 4 au fost deschise circulației în această vară.

Sursa: ziarulunirea.ro

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>