unnamed

Prima fabrică de rulote turistice și comerciale din România câștigă Startarium Pitch Day Cluj

Una dintre cele mai importante competiții dedicate antreprenorilor, Startarium Pitch Day, și-a desemnat, pe 23 noiembrie, câștigătorii.

Tracia, prima fabrică de rulote turistice și comerciale din România și din sud-estul Europei a fost distinsă cu Marele Premiu în valoare de 70.000 de euro.

 

“Este ceamai mare șansă pe care am avut-o până acum. Startarium îmi o feră ocazia ca acest proiect să meargă mai departe și România să fie pusă pe harta vehiculelor recreative în Europa, a declarat Gabriel Bugnar, fondatorul startup-ului Tracia.

 

Locul doi, învaloare de 20.000 de euro, a fosta djudecat de Re.Flex, ce creează un set de senzori care ajută pacienții în partea finală a recuperării. Startup-ul a fost fondat de Camil Moldoveanu și Andrei Kluger.

 

Locul trei, în valoare de 10.000 de euro, a fost acordat Clinicii de Pediatrie Anastasia, din Piatra Neamț, singura de acest tip din regiune. Clinica, prezentată de Ilinca Nicolae, a fost recompensată și cu o Mențiune specială de 5.000 de euro din partea juriului competiției.

 

Încadrul Startarium Pitch Day și IndexAR a primit o mențiune specială, în valoare de 5.000 de euro. Fondată de RăzvanBoldiș, IndexAReste o platformăși o aplicație de realitate augmentată care dă posibilitatea producătorilor mici și mijlocii să aducă produsele înfața clienților lor

 

 

 

Cele 10 startup-uri finaliste care și-au susținut afacerile pe scena Startarium Pitch Day sunt: Bill me, Tracia, Limitless, IndexAR, Clinica Pediatrică Anastasia, YTranslations, Native Box, Printoteca, Re.Flex, Menuo.

Startarium Pitch Day este un evenimentorganizat de Startarium.ro, cea maicomplexă platformă educațională și de acces la finanțare a inițiativelor antreprenoriale românești.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>