cumparaturi-supermarket_600x400

Plata cumpărăturilor cu ceasul inteligent

Banca Transilvania (BT) Cluj şi Garmin au anunțat că au lansat opțiunea de plăți fără contact cu ajutorul ceasului inteligent, prin conectarea cardului Visa cu acesta.

„Pe măsură ce tot mai multe persoane includ mișcarea în viața lor de zi cu zi, nevoile lor devin tot mai diferite, mergând înspre opțiuni simple și convenabile. Aşa ar fi libertatea de a face cumpărături cu smartwach-ul la finalul unui antrenament sau al unei plimbări, fără a mai fi nevoiţi să avem la noi numerar, card sau chiar telefon”, a menționat Oana Ilaș, director de dezvoltare și management produse retail la BT.

Prin noua opțiune de plată la comercianți, clienții BT vor avea acces la toate funcționalitățile şi beneficiile pe care le primesc atunci când plătesc cu cardul fizic sau cu cel digital din aplicația BT Pay. Prin această lansare; BT face încă un pas în direcția digitalizării prin șase alternative de plată a cumpărăturilor: cardul fizic, cardul digital din BT Pay, cu accesoriile colecției BT Pay (ceas, brățară, sticker – toate contactless) şi cu smartwatch-ul Garmin.

Pentru a-și activa opțiunea, utilizatorii au nevoie de un dispozitiv compatibil şi de un cont Garmin, înrolat în smartphone. BT este liderul cardurilor din România, cu  3,2 milioane de carduri în portofoliu şi 19% cotă de piață. Principalii săi concurenți din țara noastră sunt BCR și BRD

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>