luccky lady charm

Pentru timp liber: Lucky Lady’s Charm Deluxe

Există o varietate nesfârșită de site-uri de cazino, dar foarte puține dintre ele pot rivaliza cu cei de la Admiral. Ei vă oferă cele mai bune slot-uri din lumea cazinourilor, inclusiv cele mai noi, de asemenea puteți paria online și aveți parte de cele mai cunoscute jocuri de cărți. Aici veți găsi una dintre cele mai mari colecții de titluri de cazinou, slot-uri cu descriere și joc demo gratuit. Așa este și în cazul celui mai cunoscut slot Lucky Lady’s Charm, o variantă îmbunătățită a slot-ului bine cunoscut de către cei care preferă acest tip de joc.

Istoria acestui joc

În momentul în care Lucky Lady’s Charm era un slot pentru cazinouri, nu ne-am gândit că va fi atât de admirat și recunoscut în lumea virtuală, mai ales varianta Deluxe oferind multe îmbunătățiri față de cel precedent. Cei de la Novomatic au reușit să ne demonstreze însă, că odată cu renumele obținut în varianta aparatului de joc, Lucky Lady a intrat în topurile celor mai accesate sloturi online, chiar dacă unii îl consideră potrivit mai mult pentru femei.

Descrierea jocului

Cu farmecul Lucky Lady’s, oportunitățile de a avea un premiu sunt multe, plățile sunt generoase și popularitatea sa mare nu este deloc surprinzătoare.

Lucky Lady’s Charm este un joc cu 5 role. Jocul a fost inițial lansat cu 9 linii, dar o linie de plată suplimentară a fost adăugată la versiunea online Deluxe.

Tema se bazează pe o lume misterioasă, simbolurile includ Lucky Lady și diferitele obiecte norocoase cum ar fi globul de cristal, potcoava, trifoi și buburuza, precum și simbolurile obișnuite ale sloturilor A, K, J, Q, 9 și 10. Ca și alte versiuni Novoline Deluxe, efectele vizuale și audio ale farmecului Lucky Lady’s sunt de ultimă oră și reprezintă o îmbunătățire semnificativă față de versiunea originală.

Scopul jocului Lucky Lady’s Charm este de a completa o combinație de două până la cinci simboluri identice care apar pe role. Cu cele mai multe simboluri, aveți nevoie de cel puțin trei pentru a crea o combinație, în timp ce cu altele, cum ar fi simbolurile Lucky Lady sau buburuza, doar două simboluri identice sunt suficiente pentru a declanșa o victorie.

Lucky Lady este un simbol esențial (la fel ca Jokerul în jocurile de cărți) și poate înlocui toate celelalte simboluri pentru a crea o combinație.

De regulă, simbolurile trebuie să apară de la stânga la dreapta, pe rolele adiacente. Cu toate acestea, există o excepție de la această regulă – simbolul Scatter. Simbolul Scatter nu trebuie să apară pe rolele adiacente pentru a declanșa o victorie și poate apărea oriunde pe ecran. În plus, trei sau mai multe dintre aceste simboluri împrăștiate oriunde pe role oferă jucătorului o variantă specială, de obicei runde în plus (sau “rotiri gratuite”). În jocul Lucky Lady’s Charm, globul de cristal este simbolul Scatter.

Concluzie

Cine nu își dorește să aibă noroc la joc?

Lucky Lady’s Charm conduce topurile alături de alte slot-uri prezente pe admiral.ro  și vă asigură un joc distractiv și relaxant. Cuceriți-i inima acestei veritabile Lucky Lady, care vă va răsplăti pe deplin!

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>