1_3_182465_1549370452_04851_fav

Patru străzi din Cluj se pregătesc de modernizare. Sunt dezastru

Patru străzi din municipiul Cluj-Napoca, care momentan se află într-o stare deplorabilă ar urma să fie modernizate anul acesta. Afirmaţiile aparţin viceprimarului Clujului, Dan Tarcea. 

  • Pe Valea Fânaţelor deja se intervine pentru reparaţii. Avem în proiect şi modernizarea străzii, să asfaltăm pe o porţiune de aproximativ 900 metri, până unde există şi canalizare, primăria va face trotuare şi canalizare pluvială, estimez că în luna mai vom putea începe lucrările.
  • Pe strada Mozart se fac lucrări de întreţinere. Acum este în proces ce cadastrare, estimez că în a doua jumătate a anului vom avea şi autorizaţia de construire şi vom putea intra în modernizare. Discutăm de o distanţă de 500-600 de metri.
  • Badea Cârţan şi strada Depoului au fost mulţi ani în proprietatea Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR şi au intrat în proprietatea publică a municipiului Cluj-Napoca abia în 2018. Acum se intervine “pentru a nu-şi rupe oamenii maşinile”, urmând ca în a doua jumătate a anului să existe o autoizaţie de construire şi să înceapă efectic asfaltarea acestor străzi.
Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>