parking mehedinti(1)

Parking în Gheorgheni, cu peste 300 de locuri

Primăria Cluj-Napoca va construi un parking în cartierul Gheorgheni. Construcția cu regim de înălțime propus 2S+D+P+E+T va avea 362 de locuri de parcare.

Consilierii locali urmează să aprobe indicatorii tehnico-economici pentru parking-ul de pe aleea Azuga din municipiul Cluj-Napoca. “Parking-ul se presupune să se construiască pe terenul terenul înscris în CF. NR. 323445 pe platforma de parcare existentă (cu o capacitate de 73 de locuri), amplasată la intersecția dintre străzile Albac și Azuga, în cartierul Gheorgheni din municipiul Cluj-Napoca. Pentru implementarea proiectului s-a implementat studiul de fezabilitate de către CS SMARTBAU CONSTRUCT SRL cu sediul în Cluj-Napoca. După aprobarea indicatorilor tehnico-economici se va parcurge etapa de proiectare propriu – zisă (STAC, PT, DEE și caietele de sarcini) și execuție”, se arată în proiectul de hotărâre ce va ajunge pe masa consilierilor locali în ședința din 1 august 2019.

Parking-ul va avea 362 de locuri de parcare (324 autoturisme + 8 stații de încărcare (2 rapide și 4 lente) + 30 loc mopede/motociclete) din care 12 sunt rezervate persoanelor cu dizabilități deținătoare de autoturisme și 36 de locuri de biciclete amenajate în 6 rastele verticale culisante. Valoatea totală a investiției este estimată la suma de 30.584.046 lei (fără TVA). Durata investiției este de 24 de lei, din care 18 sunt prevăzute pentru execuție. Pentru realizarea parking-ului vor fi desființate 8 garaje de cartier.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>