parking mehedinti(1)

Parking de 6.2 milioane euro în Mărăști

Un nou parking urmează să fie construit pe strada Trotușului din cartierul clujean Mărăști. Va avea locuri de parcare și pentru mașini electrice și biciclete, dar și pentru automobilele deținute de persoane cu dizabilități.

Parkingul de pe starda Trotușului nr.5 (cartier Mărăști, cu regim de înălțime 2S+D+P+2E+T va fi construit pe o suprafață de 3.150 mp. Va avea o capacitate de 365 de locuri de parcare, 10 fiind destinate persoanelor cu dizavbilități prosesoare de automobile și 10 șoferilor de mașini electrice (4 stații de încărcare rapidă și 6 stații de încărcare lentă), 12 pentru motociclete și mopede și 3 rastele culisante (24 de locuri pentru biciclete). Pentru a face loc noului garaj vor dispărea 62 de garaje individuale, 14 locuri de parcare și un post de transformare.

Studiul de fezabilitate a fost întocmit de către CS Smartbau Contrucl SRL. Valoarea estimată a investiției este de 29.5 milioane lei (fără TVA), adică aproape 6.2 milioane euro.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Parking, str. Trotușului nr. 5” va fi supus votului consilierilor locali în ședința extraordinară de vineri, 24 mai 2019.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>