2_biroucluj_4_home_birouri_cluj_1_

Office Depot se extinde pentru încă 5 ani în Iulius Mall

Iulius Group a prelungit pentru cinci ani contractul de închiriere cu Office Depot, lider global în furnizarea de produse, servicii și soluții pentru toate spațiile de lucru, companie prezentă din anul 2008 în clădirea de birouri clasa A din apropierea Iulius Mall Cluj. Totodată, Office Depot şi-a extins suprafaţa închiriată cu încă 700 mp, ajungând, în prezent, la 4.500 mp, desfăşuraţi pe trei niveluri din Iulius Business Center, se arată într-un comunicat al Iulius Group.

„Având în vedere disponibilitatea talentelor pe piața muncii din Cluj-Napoca, spațiile extinse ne-ar oferi oportunitatea de a ne mări echipa cu până la 100 de persoane, care să sprijine operațiunile europene ale companiei”, a declarat Giulio Medda, Manager General al Office Depot Service Center.

În prezent, echipa Office Depot din Iulius Business Center Cluj include 450 de persoane, care asigură suport în şase limbi străine pentru operațiunile financiare ale companiei din 11 țări europene. Pentru fiecare țară reprezentată în cadrul Centrului de Servicii Partajate (Shared Service Center – SSC), principalele activități desfășurate la Cluj-Napoca vizează gestionarea conturilor de clienţi şi furnizori. Centrul de Servicii din Cluj-Napoca a fost deschis în august 2007 și și-a extins treptat sfera de activitate. Acesta a achiziționat mai multe funcții de suport paneuropene din cadrul și din afara segmentului financiar, în domenii precum: analiză financiară, servicii clienți, îmbunătățirea proceselor de afaceri, suport vânzări, suport la nivel european pentru aplicații și management de proiect, arată sursa citată.

Format prin fuzionarea companiilor Office Depot și OfficeMax, Office Depot, Inc. este lider global în furnizarea de produse, servicii și soluții pentru toate spațiile de lucru, fie că acestea se află la birou, acasă, la școală sau într-o mașină.

Compania are vânzări anuale combinate estimate la aproximativ 17 miliarde de dolari, peste 60.000 de angajaţi și deservește clienți și întreprinderi din 57 de țări, prin intermediul a peste 2.200 de magazine de retail, website-uri de comerț electronic (e-commerce) premiate și o organizație dedicată pentru vânzări de tip business-to-business – toate oferite prin intermediul unei rețele globale de firme deținute integral, societăți mixte, francize, concesionari și parteneriate. Portofoliul de branduri majore include Office Depot, OfficeMax, OfficeMax Grand & Toy, Viking, Ativa, TUL, Foray și DiVOGA. Acțiunile comune ale Office Depot, Inc. sunt listate la Bursa de Valori din New York, sub simbolul ODP.

(catcostaclujul.ro)

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>