news_image_214270_10460

Oferte de Revelion 2015 (III) Pensiuni

Majoritatea pensiunilor şi cabanelor din judeţul Cluj sunt deja închiriate pentru perioada Revelionului. Totuşi, clujenii care s-au decis pe ultima sută de metri că vor să petreacă noaptea dintre ani la munte mai au câteva oferte la dispoziţie. Preţurile pentru o noapte de cazare încept de la 50 lei/pers şi pot ajunge şi la 500 lei/pers, în funcţie de pachetul turistic: masă festivă, acces în facilităţile pensiunii sau activităţi extra.

Catcostaclujul.ro vă prezintă o listă aleaotorie de pachete turistice pentru noaptea de Revelion la pensiunile şi cabanele din judeţ. (n.red. au fost luate în calcul ofertele încă valabile publicate pe site-ul turistinfo.ro).

Mai toate unităţile turistice încă vacante se închiriază integral, unui singur grup de persoane, pentru un sejur de minim 3 nopţi. Dacă cele mai multe oferă masă festivă de Revelion, activităţile extra sunt ca şi inexistente (n.red. doar două pensiuni din Valea Drăganului oferă foc de tabără şi acces psicină şi saună).

De asemenea, conform turistinfo.ro, 80% din cabanele din Beliş, Băişoara, Tarniţa, Măguri-Răcătău, Mărişel, Răchiţele şi Râşca sunt deja rezervate.

Astfel, între ofertele vacante figurează:

Băişoara

Pensiunea Andreea – 380-460 lei/noapte/pers

Pensiunea se închiriază unui grup, dar şi individual pentru un sejur de minim 5 nopţi. Pachetul include masă festivă: aperitive reci; păstrăv cu garnitură; friptură de porc şi curcan cu garnitură şi salată;sarmale;tort festiv; fructe. băuturi alcoolice şi nonalcoolice:.pălinca, vişinată şi vin din belşug.

Belis

Cabana Valerica: 100 lei/noapte/pers

Unitatea se închiriază unui doar integral, unui singur grup de 10 persoane, pentru minim 5 nopţi. Nu se oferă masă.

Pensiunea Claudia: 100 lei/noapte/pers

Unitatea se închiriază doar integral, pe minim 3 nopţi, unui singur grup de 10 persoane. Nu se oferă masă.

Pensiunea Darius: 240 lei/noapte/pers

Pachetul include masă festivă: aperitiv, sarmale, friptură, fructe şi băuzură. Unitatea se închiriază pentru un sejur de minim 4 nopţi, unui singur grup de 12 persoane. Copiii au reducere.

Valea Drăganului

Pensiunea Poesii Alese:

Această unitate turistică are 2 variante pentru perioada de Revelion: cazare cu demipensiune (intrare cu cină, ieșire cu mic dejun), preț: 200 lei/noapte/persoană (pachetul include masa festivă) şi cazare cu pensiune completă (intrare cu cina, ieşire cu mic dejun), preț: 280 lei/noapte/persoană (pachetul include masa festivă). Unitatea se închiriază pentru grupuri sau individual, pentru un sejur de minim 3 nopţi. Bonus: foc de tabără în 1 ianuarie.

Pensiunea Roca – 465lei/noapte/pers

Cazare cu pensiune completă (intrare cu cina, ieșire cu mic dejun). Pachetul include masa festivă. Unitatea se închiriază unui singur grup dar și individual, pentru minim 4 nopţi. Turiştii cazaţi în pensiune au acces la piscina interioară, saună uscată, saună umedă cu cromoterapie şi aromaterapie, dar şi masaj (extra cost). La petrecerea de Revelion va exista un concert de muzică uşoară live, un DJ, iar la miezul nopţii un foc de artificii.

Valea Ierii

Casa de vacanţă Ama: 150 lei/noapte/pers

Pachet sejur minim: 3 nopţi, pentru un  singur grup de 12 persoane

Cele mai multe oferte încă disponibile vizează pensiuni care se afă în apropierea muncipiilor sau chiar în oraşe.

Câmpia Turzii

Complex Turistic Milexim – 323-413 lei/noapte/pers

Unitatea se închiriază individual sau pentru grupuri, pentru un sejur de minim 4 nopţi. Copiii au reducere, iar preţul include cină şi mic dejun, dar şi cina festivă pentru noaptea de Revelion: băutură şi masă all inclusive.

Gilău

Casa Adrel – 110 lei/noapte/pers

Cazarea nu include masă şi se închiriază unui singur grup de 12 persoane, pentru un sejut de minim 5 nopţi.

Turda

Pensiunea Rica : 72 lei/noapte/pers

Cazare pentru minim 3 nopţi, fără masă. Unitatea se închiriază unui singur grup de 14 persoane.

Casa Ioana: 67 lei/noapte/pers

Pensiunea se închiriază unui singur grup de 10 persoane, iar preţul nu include masă.

Casa domnească : 69 lei/noapte/pers

Pachet sejur minim: 4 nopți. fără masă. Preţul nu include masă. Unitatea se închiriază unui singur grup de 6 persoane, iar copiii până la 10 ani au gratuitate.

Cluj-Napoca

Pensiunea Brici: 60 lei/noapte/pers

Cazare pentru minim 3 nopţi, fără masă. Se închiriază unui singur grup de 29 de persoane.

Pensiunea Gabi : 165 lei/noapte/pers

Se închiriază unui singur grup de 16 persoane, pentru minim 2 nopţi. Masa nu este inclusă în preţ.

Pensiunea Boema : 55 lei/noapte/pers

Se închiriază unui grup. dar şi individual pentru minim 2 nopţi. Nu include masă.

Pensiunea Mora: 60 lei/noapte/pers

Pachet pentru un sejur de minim 3 nopţi, fără masă.

Ce buget alocă românii pentru Crăciun şi Revelion

Conform unui studiu de piaţă realizat de MEDNET Marketing Research Center, 35,4% dintre orășenii intervievați intenționează să cheltuiască pentru masa de Crăciun și Revelion sub 1.000 lei, în timp ce 26,4% dintre aceștia urcă ușor către bugetul mediu de 1.500 lei.

În ceea ce priveşte categoria „călătoriile/excursiile organizate în perioada sărbătorilor de iarnă”, se înregistrează o creştere a numărului orășenilor care vor pleca în concediu, dar o scădere a sumei medii alocate, de la 1.524,47 lei în 2013, la 1.149,31 lei în 2014.

În ceea ce privește Revelionul 2015, majoritatea orășenilor intervievați aleg să petreacă în țară (91%), în timp ce numai 3,5% dintre aceștia sunt dispuși să plece în străinătate.

Dintre cei care vor sta de Revelion în țară, 68,8% vor petrece alături de familie, prieteni în propriile locuințe sau ale prietenilor, 13,3% vor merge la un restaurant/club, în timp ce 13,2% vor petrece într-o stațiune montană/balneară din România.

Vremea în perioada sărbătorilor de iarnă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a transmis că de Crăciun şi de Revelion temperaturile vor fi apropiate de media obişnuită a perioadei în cea mai mare parte a ţării, şi chiar mai ridicate comparativ cu temperaturile normale ale lunii decembrie.

Meteorologii nu se aşteaptă la o iarnă grea, cu multă zăpadă.Cantităţile de precipitaţii se vor situa în limitele climatologice în majoritatea zonelor. În centrul ţării sunt posibile valori peste medii, iar în sud şi vest, sub normele 44,8 litri pe metrul pătrat.

 Citeste si Clujul turistic: TOP 10 locuri de cazare 

Tags: ,

Un raspuns la “Oferte de Revelion 2015 (III) Pensiuni”

 1. Și noi așteptăm găștile dornice de distracție la Băișoara!

  Oferta noastră de bază include cazare pentru 4 nopți și sala festivă pentru uz exclusiv în noaptea de Revelion:
  – 12 persoane: 4000 RON
  – 20 persoane: 6000 RON

  Pensiunea Montana se află vis-a-vis de Hotel Alpin, lângă Salvamont, la doar 2 minute de pârtie iar cei care ne-au călcat pragul spun că au găsit la noi cea mai bună ciorbă de burtă din Apuseni. :)

  Pentru detalii și ofertă personalizată (meniu și băuturi în sejur sau în noaptea de Revelion) așteptăm telefoane la 0744535026.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>