Restaurante_Revelion2

Oferte de Revelion 2015 (II). Restaurante

Clujenii care doresc să-şi petreacă noaptea dintre ani în oras, dar într-un cadru restrâns, pot lua în calcul  restaurantele care vin în întâmpinarea lor cu oferte atrăgătoare. Bucătarii se întrec în preparate tradiţionale sau exotice, iar unele restaurante au inclus în program şi momente artistice. Preţurile încep de la 150 lei/persoană şi pot ajunge şi la 400 lei/persoană.

Catcostaclujul.ro vă prezintă o listă aleatorie de oferte pentru petrecerile de Anul Nou în restaurantele clujene. (n.red. au fost luate în considerare ofertele anunţate până la momentul publicării articolului).

Off the wall – 150 lei/pers

Restaurantul situat în Piaţa Muzeului şi deţinut de doi canadieni pregăteşte o seară cu meniu de lux. Printre delicatese servite se numără: Coq au Vin-style red, chocolate truffles, eggnog cheesecake. Clienţii vor primi din partea casei şampanie şi vin.

Chios – 379 lei/pers

Petrecerea este una tematică, intutlată sugestiv “around the world”.  “Este o călătorie prin mai multe ţări, atât din punct de vedere gastronomic cât şi din punct de vedere al programului de divertisment”, spun organizatorii. Un concert de muzica live cu Jovialii, un “dance show”, acces VIP la masa de Black Jack – Las Vegas style şi momente de relaxare în Cigar Corner – Cuba style…asta despre atmosferă. Deliciul însă va fi cel culinar: blini rusesc cu gravlax scandinav din somon, mini plăcintă grecească, tartină nemţească, cupcake american, frigăuri de pui tandoori, creme brulee etc.

Bricks – 370 lei/pers

“Ce alegi să fii în noaptea de Revelion, înger sau demon?” Cam aşa sună invitaţia organizatorilor care promit un open-bar unic şi rafinat, cocktail-uri energozante, un DJ pentru muzică şi concursuri cu premii. În funcţie de ce aleg să fie, clienţii pot lua loc la masa: altruismului, iubirii, chibzuinţei, cinstei, modestiei, secucţiei, vanităţii, purgatoriului, narcisiştilor, etc.

Napoca 15 – 248 lei/pers

Mâncăruri şi băuturi alese, dar şi o invitaţie pentru carnavalul din Diesel Cluj din seara de 1 ianuarie 2015.

Hugo – Restaurant and Treats – 290 lei/pers

Pentru Revelion, restaurantul propune o petrecere “gangsta”; muzica live cu Koszika & The Hotshots Band, bufet suedez şi bar all inclusive.

Casa Piraţilor – 169 lei/pers

Bucate tradiţionale, între care patramă de porc, cârnaţi, ruladă, telema, ficăţei, păstrăv, curcan şi…băutură all-inclusive

Casa Ardeleană – 230 lei/pers

Meniul include de la aperitive, la mâncare caldă şi tort aniversar, toate asezonate cu bar all inclusive. Printre preparate se numără: bărcuţă din aluat fraged cu zacuscă de casă, tartină cu somon, confit de raţă, cotlet de porc sau ciorbă acră cu cârnaţi şi carne de porc.

Livada – 350 lei/pers

La fel ca majoritatea restaurantelor, preţul include un meniu de mâncare cu aprtiv, fel principal, desert şi bar all inclusive. Între specialităţile culinare se numără următoarele preparate: cocktail de creveţi black tiger, focaccia cu humus, confit de struţ cu cartofi rumeniţi, muşchiuleţ de porc cu sos de pere, file de somon cu ciuperci caramelizate, carrot cake, muffin de ciocolată, profiterol etc.

Colin’s – 240 lei/pers

Meniu bufet suedez: mâncare de 140 de lei, băutură cu un voucher de 100 de lei.

Euphoria Biergarten – 250 lei/pers

Biletul include şi şampania de la miezul nopţii şi un voucher de 100 de lei pentru băutură. Meniul de mâncare va fi unul bogat, iar între preparate se numără: creveţi, aripioare de pui, somon, salate, curcan la cuptor, muşchiuleţ de porc, purceluş întreg la cuptor. Ca desert: cheescake, trufe de ciolocată sau fructe proaspete.

Vila Tuşa/Sunny Hill – 250 lei/pers

Conform organizatorilor, se oferă meniu festiv cu servire individuală, bar all inclusive, tort aniversar şi şampanie. De muzică se va ocupa un DJ, dar va exista şi un moment artistic live. La miezul nopţii se vor lansa lampioane şi va fi un foc de artificii. În cursul serii se vor organiza tombole cu premii, iar cei mici vor avea parte de un candy-bar.

Restaurant Sinaia – 250 lei/pers

Open bar şi meniu cu mâncare rece şi caldă: file de somon în crustă de fistic cu sos olanedez, cotlet de miel cu ierburi aromate, muchi de vită cu ceapă şi brânză, etc. De muzică se va ocupa un DJ. La miezul nopţii se vor lansa lampioane, iar petrecăreţii pot câştiga premii surpriză la tombolă.

300 de lei buget pentru ieşirile în oraş, în perioada sărbătorilor de iarnă

În ceea ce privește Revelionul 2015, majoritatea românilor aleg să petreacă în țară (91%), în timp ce numai 3,5% dintre aceștia sunt dispuși să plece în străinătate, relevă un studiu de piaţă realizat de MEDNET Marketing Research Center.

Dintre cei care vor sta de Revelion în țară, 68,8% vor petrece alături de familie, prieteni în propriile locuințe sau ale prietenilor, 13,3% vor merge la un restaurant/club, în timp ce 13,2% vor petrece într-o stațiune montană/balneară din România.

Românii care vor ieşi în oraş de sărbători (n.red.de Crăciun şi Revelion) – în club sau la restaurant – intenționează să aloce, în medie, aproximativ aceeași sumă ca anul trecut, adică 372,87 lei.

 

 

 

 

 

 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>