revelion-2014-artisti-contact-preturi-booking-rezervare-oferta-impresariat

Oferte de Revelion 2015 (I). Cafenele, baruri şi cluburi

Cei care îşi vor petrece noaptea de Revelion în Cluj au de unde alege. Localurile au început să-şi anunţe ofertele încă din primele zile a lunii decembrie. Băutură inclusă, bufet suedez şi muzică bună. Cam asta promit totate petrecerile de Anul Nou. Doar preţurile diferă: de la 20 şi până la 350 de lei de persoană.

Catcostaclujul.ro vă prezintă o listă aleatorie de oferte pentru cafenele, barurile şi cluburile din oraş (n.red. au fost luate în considerare petrecerile anunţate până la momentul publicării articolului)

Shadow Bar:

Pentru 130 de lei/pers, barul din Piaţa Muzeului oferă muzică bună cu DJ Ştef de la Radio Impusl şi Live Toni de la X Factor; bufet suedez şi băutură alcoolică şi non-alcoolică nelimitată. Surpriza serii este însă un moment de streptease după perdea, cu participanţi din public. Ei vor fi răsplătiţi cu băutură alcoolică la metru.

Casa Tiff

Se petrece atât în cafenea, cât şi în beciul localului. Un bilet costă 150 lei şi include 5 vouchere de băutură, bufet suedez, şampanie şi ciorbă de potroace de a doua zi ( începând cu ora 16:00).

SHTO College Bar

De muzică se ocupă DJ Blanilla, iar pentru 115 lei/pers se oferă băutură şi bufet suedez.

Londoner

Localul are o ofertă specială pentru cei ce nu vor să bage adânc mâna în buzunar, dar care vor totuşi să petreacă în oraş: 50 lei/pers, adică un  voucher de consumaţie 40 de lei, bufet suedez şi şampanie din partea casei.

Jaxx

125 lei/pers pentru: bufet suedez, 3 vouchere pentru 3 băuturi până în prețul 18 lei, muzică de dans.

Chelsea English Bar

Meniul costă 170 lei/pers și conține consumație liberă de la bar în valoare de 100 lei, aperitive și felul principal, tort și șampanie.

Q Café

Cafeneaua are mai multe tipuri de oferte: 130 lei/pers pentru mâncare şi băutură, 80 de lei/pers pentru băutură şi desert, dar şi reduceri pentru grupurile mai mari de 6 persoane.

Hard Club

Barul de rock-eri din Observator oferă pentru 99 lei-pers bufet suedez, bere gratis până la miezul nopţii şi şampanie. În ceea ce priveşte muzica şi atmosfera, seara este ceva mai animată: concert live cu Bronx, karaoke, DJ-ul casei va pune piese la cerere şi în final…o tombolă cu premii.

People Pub

Meniu open-bar la 130 lei/pers. Se impune dress-code: cocktail.

La Cizmărie

Open-bar asezonat cu ritmuri dansante marca Kitchen Sounds. “E bine de știut că poți să aduci salata de boeuf a mamei sau chifteluțele preferate sau ce îți mai dorește inima. Poți să le împarți liniștit și cu ceilalți sau cu noi”, spun organizatorii. Preţul este de 130 lei/pers cu plata în avans până pe 28 decembrie, iar după această dată, până-n prag de Revelion, 160 lei-pers, în limita locuri disponobile.

Diesel Club

“Bufetul suedez bogat şi nelimitat, va fi împrospătat pe parcursul întregii nopţi, iar barurile vor cuprinde toată gama de băuturi alcoolice şi nealcoolice premium în cantităţi nelimitate”, promit organizatorii. A doua zi, ca de obicei, va avea loc primul Carnaval al anului 2015. Cei care au participat la Revelion, au prioritate în rezervarea locurilor. La intrarea în club va exista un stand cu măşti, peruci şi alte accesorii pentru cei care le vor uita pe ale lor acasa. Preţul pentru cele două evenimente 298 lei/pers.

Crush Wine Bar

Noul club din Piaţa Muzeului organizează prima sa petrecere pentru noaptea dintre ani şi oferă un meniu bogat de mâncare şi vinuri, feluri de lux. Intrarea se va face pe covor roşu alături de Moet & Chandon. Biletul: 350 lei/pers.

The Shelter

Ca în fiecare an, o petrecere tematică. 2015 va fi întâmpinat de sub măşti. Aşadar, carnaval cu mâncare şi băutură la 70 lei-pers.

Post Office Cafe

235 lei/pers pentru aperitiv, fel de bază, desert şi o gamă variată de băutură. Există şi discount pentru meniul de bar sau achiziţionarea băuturilor la stilcă.

Enigma Secret Garden

170 lei/pers pentru băutură şi mâncare, preparatele fiind gătite în ziua petrecerii de bucătarii localului. Grupurile mai mari de 7 persoane beneficiază de reducere.

Simon’s Place

Biletul pentru petrecerea dintre ani costă 200 lei/pers şi include felurite băuturi alcoolice şi non-alcoolice, gustări calde şi reci. Se oferă şampanie din partea casei.

30 Plus

Bufet suedez cald şi rece, şampanie la miezul nopţii şi…cafele pe toată durata petrecerii, la 100 lei/pers.

Euphoria Music Hall

Preţul meniului este de 150 lei/pers şi include mâncare rece şi caldă, vouchere de 100 de lei pentru băutură, iar şampania de la miezul nopţii este din partea casei.

Janis

Grupul “Janis” vine cu 4 tipuri de oferte pentru fiecare din cele 4 localuri:”Stud-Rev” la 20 lei pentru fete şi 30 pentru băieţi în Janis Pub&Club, “Live Music – Cover Party” cu open-bar la 280 lei în My Way, Bere gratis la Berăria Ursus şi muzică retro la 190 de lei şi tot un retro la party la Casa Jazz pentru 170 de lei. În ceea ce priveşte mâncarea, preţul include un bufet de tip “all you can eat”. De asemenea, biletul este pentru două seri de petrecere, la fel ca anul trecut: 31 decembrie – 1 ianuarie.

Petrecerile de Revelion încep în jurul orei 22:00 şi se încheie în zorii zilei.

300 de lei buget pentru ieşirile în oraş, în perioada sărbătorilor de iarnă

În ceea ce privește Revelionul 2015, majoritatea românilor aleg să petreacă în țară (91%), în timp ce numai 3,5% dintre aceștia sunt dispuși să plece în străinătate, relevă un studiu de piaţă realizat de MEDNET Marketing Research Center.

Dintre cei care vor sta de Revelion în țară, 68,8% vor petrece alături de familie, prieteni în propriile locuințe sau ale prietenilor, 13,3% vor merge la un restaurant/club, în timp ce 13,2% vor petrece într-o stațiune montană/balneară din România.

Românii care vor ieşi în oraş de sărbători (n.red.de Crăciun şi Revelion) – în club sau la restaurant – intenționează să aloce, în medie, aproximativ aceeași sumă ca anul trecut, adică 372,87 lei.

 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>