ntt cladire

NTT DATA Romania a devenit cel mai puternic susținător al proiectului Manaslu 2016 – performanță pentru Cluj

Compania care a avut în ultimii ani de departe cea mai mare implicare în viața comunității clujene, NTT DATA Romania a decis să se alăture proiectului Manaslu 2016 – Performanță pentru Cluj. Parte a gigantului global IT NTT DATA, subsidiara din România are un nou sediu în Cluj și este a doua casă pentru câteva sute de IT-ști clujeni. NTT DATA Romania este compania implicată în cele mai variate proiecte de interes comunitar clujean.  Potrivit lui Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, sprijinirea proiectului alpin Manaslu 2016 se înscrie în filosofia companiei de a susține performanța.

”Am ales să sprijinim această inițiativă excepțională doarece NTT DATA Romania încurajează și susține activ oamenii interesați să obțină performanțe extraordinare. Suntem alături de Vasile Cipcigan și Titus Crăciun în încercarea lor de a atinge această performanță deosebită, de a fi primii clujeni care ajung pe Vf. Manaslu (peste 8000 m). Le urăm mult succes în expediția care va duce pe Vf Manaslu numele Clujului”, a afirmat Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania.

Proiectul Manaslu 2016 – performanță pentru Cluj, inițiat de salvamontistul și alpinistul Vasile Cipcigan are ca scop cucerirea, în premieră pentru județ și regiune, a unui vârf de peste 8.000 de metri din Himalaya: Manaslu (8.156 m). În acest demers va fi însoțit de ziaristul Titus Crăciun , redactorul șef al catcostaclujul.ro.

Detalii despre Manaslu 2016 – AICI. 

 

 

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>