form

New entry in Cluj: Stories by /FORM

Se spune despre Cluj-Napoca că este cel mai vestic oraș al României, multicultural și open-minded, mereu în căutare de mai bine pentru cei ce aleg să-și ducă traiul aici, iar din acest univers face parte și cel mai friendly local din oraș, recent dechis în Piața Muzeului, unde oamenii și poveștile lor sunt ingredientul X!

Vrei să te oprești la o cafea pe terasă, dar ești însoțiț de patruped? La Stories by /FORM o poți face liniștit, ba mai mult, prietenul tău blănos va avea parte și de parteneri de joacă. E weekend, te-ai trezit târziu și vreu să iei micul dejun, dar îți este lene să gătești?

form 3La Stories by /FORM te așteaptă un brunch care să îți țină de saț toată ziua. Ești cu piciul la plimbare și vrea ceva dulce? Stories by /FORM are deserturi delicioase cu fructe, iar între îmbucături, cel mic își poate consuma energia pe spațiul pietonal din fața terasei.form 1

Ești vegetarian sau vegan? Vrei să mănânci doar o supă?

Ai poftă de o bere, clasică sau artizanală? Vrei să îți impresionezi prietena cu o cină fancy, cu fructe de mare, într-un decor de un verde crud sub lumina intimă a lampioanelor sau ești student cu buget limitat și vrei să faci doar o încălzire înainte de /FORM Space? Meniul Stories by /FORM este pentru toate gusturile și buzunarele: prețuri pornind de la 7 lei pentru băuturi și de la 14 lei pentru bucate.

form 2Cu un bucătar tânăr și pus pe experimente, localul promite, în viitorul apropiat, noi surpize după care să te lingi pe degete, pe toate zece, și poate chiar demonstrații culinare și picnic-uri de weekend pe pietonalul din buza terasei.

Stories by /FORM te așteaptă în Piața Muzeului, între 10.00 și 01.00 în timpul săptămânii și 11.00 și 02.00 în weekend. Dacă ți-a plăcut experiența, nu ezita să încerci și /FORM Cafe (și SubForm) în Piața Unirii, nr.25 și /FORM Space pe Aleea Stadionului, în incinta Cluj Arena.

Oamenii și poveștile lor au casă nouă la Cluj: Stories by /FORM

 

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>