00173245_large

Morgan Freeman, voce pentru noul spot Banca Transilvania VIDEO

Banca Transilvania a prezentat noua campanie BT & #Visa cu cele mai noi tehnologii de plată din România. Celebru actor Morgan Freeman şi-a împrumutat vocea pentru noul spot publicitar al BT.

“Salut, România! Încă mai plăteşti cash în 2018? Ei bine, poate ai lucruri mai bune de făcut cu timpul tău. Pentru că de fiecare dată când plăteşti cash, perzi timp. Şi timpul este cel mai important lucru din viaţa ta. Ştiai că atunci când plăteşti contactless cu cardurile, brăţara, stickerul şi aplicaţia BT Pay by Banca Transilvania şi Visa economiseşti timp pentru lucrurile care contează cu adevărat? De exemplu, timp pentru a-ţi îndeplini obiectivele de Anul Nou, îţi mai aminteşti de ele? Sau pur şi simplu să ciocneşti un ou de Paşti. Ştiu că îţi place. Sau să vizitezi celebrul Castel al lui Dracula. Banca Transilvania şi Visa lucrează continuu pentru a-ţi oferi cele mai bune soluţii de plată din România”, spune actorul în spotul publicitar.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>