moldovan carmangerie

Moldovan Carmangeria Sânnicoara sprijină proiectul Manaslu 2016 – performanță pentru Cluj

Un alt brand cu greutate al Clujului, pentru care calitatea a fost parte integrantă a logo-ului și a tuturor produselor, Carmangeria Moldovan din Sânnicoara a desis să sprijine proiectul Manaslu 2016 – performanță pentru Cluj, care are ca scop cucerirea, în premieră pentru județ, a unui opmiar din Himalaya. Directorul Cosmin Moldovan susține că evoluția în mai bine de 20 de ani a companiei pe care o conduce și proiectul alpin din Himalaya au două valori comune: pasiunea și determinarea.

”Știm ce înseamnă să faci lucrurile din pasiune și cu determinare și din acest motiv nu puteam fi doar simpli spectatori ai acestei expediții în premieră. Am decis să ne alăturăm proiectului și pentru că suntem convinși că simplul gând de a ști că, acasă, niște oamenii au încredere în tine înseamnă foarte mult când ești la 8.000 de metri înălțime și îți poate da tăria necesară de a-ți atinge țelul. Le dorim lui Vasile și Titus să își vadă visul cu ochii și de-abia așteptăm să vină înapoi, ca să ne povestească la un grătar cum a fost când au pus piciorul în vârful Vârfului Manaslu’’, a declarat Cosmin Moldovan, director general Moldovan Carmangeria Sânnicoara.

Proiectul Manaslu 2016 – performanță pentru Cluj, inițiat de salvamontistul și alpinistul Vasile Cipcigan are ca scop cucerirea, în premieră pentru județ și regiune, a unui vârf de peste 8.000 de metri din Himalaya: Manaslu (8.156 m). În acest demers va fi însoțit de ziaristul Titus Crăciun , redactorul șef al catcostaclujul.ro.

Detalii despre Manaslu 2016 – AICI. 

 

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>