gradinita patricia

Licitație relută pentru modernizarea unei grădinițe din Cluj. Ce valoare are contractul

După ce nu s-a prezentat nimeni la licitația din decembrie, Primăria Cluj-Napoca mărește valoarea contractului și mai face o încercare.

Este vorba despre realuarea licitației publice pentru reabilitarea și extinderea grădiniței “Căsuța Poveștilor” din cartierul Mărăști. Valoarea contractului este de 4.2 milioane lei, față de 3.7 milioane de lei puși la bătaie la finele anului trecut. Câștigătorul ar urma să se ocupe atât de proiectare, cât și de execuție. Ofertele pot fi depuse până în data de 27 iunie 2019.

Creșă în Grigorescu, inaugurată în mai

Creșa ,,Căsuța Iepurașilor’’ a fost deschisă în 2 mai 2019 și are o capacitate de 90 de locuri. Valoarea investiției de la bugetul local este de 4.041.819 lei cu TVA. Creșa de pe strada Donath (Grigorescu) este structurată pe un regim de înălțime P+E+Er: spații de acces; 4 grupe de copii cu acces pentru fiecare grupă la săli de joaca, dormitoare, grupuri sanitare; spațiu medical; spațiu administrativ; spațiu tehnico-gospodăresc; spațiu de joacă în aer liber.

“Primăria Cluj-Napoca urmărește crearea de noi creșe, respectiv extinderea celor existente, pentru mărirea numărului de locuri. În acest moment, pe raza municipiului Cluj-Napoca, în unitățile aflate în subordinea Primăriei, există un număr de 1232 locuri în creșe. Pe termen mediu, alte 180 de locuri vor fi date în folosință”, transmiteau reprezentanții municipalității, la momentul inaugurării creșei din Grigorescu.

În prezent se lucrează la viitoarea creșă de pe strada Grigore Alexandrescu (Mănăștur), care va avea o capacitate de 90 de locuri. De asemenea, au fost demarate procedurile pentru extinderea creșei de pe ‪strada Meziad numărul 4‬ (Mănăștur), cu o capacitate similară de 90 de locuri.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>