constr buna ziua

Iris, Bună Ziua și centrul, recordurile lunii mai

Luna mai, care a coincis și cu campania electorală pentru alegerile locale, a fost cea mai bogată în autorizații de construire emise de Primăria Cluj-Napoca. Din cele aproape 200 de astfel de acte administrative, 26 au fost emise pentru beneficiari cu lucrări în Iris și câte 25 pentru cele din Bună Ziua și zona centrală.

20 de constructori cu lucrări în Mănăștur au primit autorizații luna trecută, 18 – în Borhanci și 14 în Europa. Câte nouă în cartierele Gheorgheni și Gruia, și șapte în Dâmbul Rotund. Șase lucrări au fost autorizate în cartierul Zorilor, câte cinci în Grigorescu și Andrei Mureșanu, câte patru în Someșeni, Mărăști și Între Lacuri, câte două în Bulgaria și Făget și una în Plopilor.

Compania Betasil este beneficiara celui mai înalt ansamblu de locuințe, format din 3 corpuri, dintre care două au 13 nivele: două la subsol, parter și 10 etaje. Clădirile se edifică în Bună Ziua, pe strada Brăduțului.

Topul lunii aprilie 2016 îl puteți găsi AICI.

NotăÎn calculul numărului de autorizații pe cartiere au fost luate în considerare toate autorizațiile emise, fie că este vorba de edificări de imobile branșamente, împrejmuiri, ori amplasamente de reclame. Delimitarea străzilor pe cartiere a fost făcută conform studiului ANEVAR, ”Cluj-Napoca 2014, tranzacții imobiliare.”

(Titus CRĂCIUN)

 

 

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>