Sinterom B

Investiţie de 3.5 milioane de euro şi 45 de job-uri noi pentru o companie din Cluj

Producătorul clujean de bujii Sinterom SA a anunţat finalizarea unui proiect de investiţii de de 3.2 milioane de euro, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, care a vizat modernizarea capacităților de producție din Cluj-Napoca și a dus la crearea a 45 de noi locuri de muncă.

Programul de investiții a urmărit ridicarea nivelului tehnologic al fabricaţiei de piese sinterizate, fiind achiziţionate în acest sens 7 utilaje de ultimă generaţie ce scad manopera și consumul de energie, conform reprezentanţiilor companiei.

Prin această investiţie, compania clujeană urmăreşte ca în 5 ani de la finalizarea proiectului să-şi dubleze volumul producţiei, iar cifra de afaceri să crească cu 50% faţă de 2010. 

Sinterom SA este parte a Grupului SCR. Înființată în 1936, compania furnizează componente pentru industria auto, industria electrotehnică şi a bunurilor de larg consum. Compania exportă produsele realizate la Cluj-Napoca în Germania, Belgia, SUA, Ungaria, Italia, Polonia, Olanda și Slovenia.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>