Începe prima deratizare din 2015, pe domeniul public din Cluj-Napoca

Prima acţiune de deratizare pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca din acest an se va efectura în perioada 2 – 6 martie 2015, între orele 8.00 şi 16.00. În cazul în care nu va fi posibilă desfăşurarea acţiunii de deratizare din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala sau prelungi.

Deratizarea va fi efectuată cu produsele FACORAT PASTA şi STARKORAT BLOCK CERAT - raticide pentru combaterea rozatoarelor, produse avizate de Ministerul Sănătăţii -Comisia Naţională a Produselor Biocide, fac parte din grupa Xi şi Xn de toxicitate şi se regăsesc în Registul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

În caz de ingerare accidentală, antidotul este Vit. K 1 şi se găseşte la Spitalul de Urgenţe Cluj.

Pentru eficienţă, activitatea de deratizare trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât şi privat la nivelul localităţii, motiv pentru care primăria fae un apel către cetăţenii, asociaţiile de locatari/proprietari, agenţii economici şi instituţiile de pe raza municipiului să efectueze deratizarea pe proprietăţi, clădiri, în subsolul blocurilor, odată cu acţiunea de pe domeniul public.

Activitatea de deratizare este realizată de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>