cluj imob

În cât timp se vinde un apartament la Cluj

Stabilizarea prețurilor crește intervalul de vânzare a apartamentelor scoase la vânzare.

În intervalul aprilie-iunie 2019, timpul necesar pentru vânzarea unui apartament pe piața clujeană a consemnat o ușoară creștere, ajungând la o medie de 90 de zile (față de 60 de zile în perioada similară a anului trecut. Fenomenul este valabil la nivel național: “Acest fapt trebuie pus în legătură, desigur, cu tendința generală de stabilizare a prețurilor locuințelor. Astfel, într-o piață în care locuințele nu se mai scumpesc în mod alert, cumpărătorii nu se mai simt presați să ia foarte rapid deciziile de achiziție, ci își permit să-și aloce mai mult timp pentru acestea”, arată o analiză Imobiliare.ro.

1.570 de euro/mp util

După un avans de 0,7% față de cele trei luni anterioare, pretențiile vânzătorilor de apartamente din capitala Transilvaniei au ajuns, în al doilea trimestru din 2019, la o medie de 1.570 de euro pe metru pătrat util (de la 1.560 de euro pe metru pătrat).

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>