simona-halep-nr-2

Halep ar putea rata meciul de Fed Cup de la Cluj

Simona Halep a mărturisit, după finala pierdută la Australian Open, că nu este sigură dacă va juca în meciul România – Canada, programat în februarie, în Fed Cup.

“Trebuie să văd ce îmi spune RMN-ul. O să am foarte mare grijă de corpul meu, în primul rând. Fed Cup-ul este în plan, dar sper să fiu şi bine ca să pot să joc”, le-a spus Simona Halep jurnaliştilor români prezenţi la Melbourne.

Confruntarea dintre România şi Canada se va desfăşura la Cluj-Napoca, pe 10 şi 11 februarie, în turul al doilea al Grupei Mondiale II din Fed Cup.

Simona Halep a fost învinsă, sâmbătă, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6, de daneza Caroline Wozniacki în finala de la Australian Open. În urma succesului de la Melbourne, Wozniacki a detronat-o pe româncă şi din fruntea ierarhiei mondiale.

Clujul este oraș al sportului în 2018 și scoate bani serioși pentru evenimente în Sala Polivalentă și pe Cluj Arena.

Clujul a plătit 10.000 de euro pentru a deveni oraș al sportului în 2018, iar asta a fost doar prima cheltuială dintr-un lung șir. În bugetul pe 2018 sunt cuprinși 9,5 milioane de lei pentru sport, cea mai mare sumă din istorie. 609.000 de lei ar urma să aprobe consilierii pentru patru evenimente sportive internaționale care vor avea loc, la Cluj, între 10 februarie și 3 martie. Vorbim despre circa 130.000 de euro.

Astfel, pentru meciul de Fed Cup România – Canada Clujul contribuie la organizare cu 299.000 de lei. În euro, suma trece de 63.000.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>