Gigantul Porsche își întărește prezența la Cluj. Ce posturi sunt disponibile

Săptămâna trecută, Porsche a inaugurat oficial un centru de inginerie la Cluj-Napoca unde vor activa 20 de angajați până la sfârșitul acestui an și câteva sute de persoane în câțiva ani.

Inginerii de software și inginerii auto se vor ocupa în special dezvoltarea de interfețe om-mașină, dar și de comunicarea de la mașină la mașină, prin proiecte unice în cadrul grupului, un obiectiv fiind acela ca mașinile Porsche să poată să meargă pe pilot automat.

Centrul Porsche din Cluj completează serviciile furnizate de celelalte unități ale grupului din Weissach și Bietigheim-Bissingen (Germania), Praga (Cehia), Shanghai (China) și Nardo (Italia).

Marţi, MHP (Mieschke Hofmann und Partner), companie de consultanță  în IT și mangementul proceselor afiliată concernului, vrea să-și mărească echipa cu 30 de programatori.

Compania caută absolvenți de facultate cu studii în IT și gândire de programator. Cunoașterea limbii engleze este obligatorie, iar cea a limbii germane reprezintă un plus.

Înscrierile se pot face până în 15 august, iar programul începe în 1 septembrie cu un training tehnic intensiv de 6 săptămâni.

Pe lângă juniori, MHP este interesată și de programatori seniori.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>