Vacanta_de_vara

Destinaţiile de vacanţă preferate de Cluj. Clasiv vs. exotic

O familie de clujeni pune la bătaie pentru o vacanță în sezonul estival aproape aceeași sumă pe care o rezervă una din București, diferența fiind de doar 100 de euro.

Destinațiile preferate ale ardelenilor sunt cele clasice: Turcia – Antalya, Grecia – Creta și Emiratele Arabe Unite – Dubai, la care se adaugă destinații exotice precum Mexicul. Cluj, București, Timiș și Constanța se remarcă prin numărul mare de clienți care cumpără mai mult de o vacanță pe an.

La București sunt cerute din ce în ce mai mult vacanțe exotice în destinații din ce în ce mai îndepărtate: Bora-Bora, Patagonia, Noua Zeelandă, cu experiențe din ce în ce mai provocatoare sau neobișnuite. Iașiul preferă destinațiile clasice precum charterele în Turcia, Grecia și Spania și vacanțele all inclusive în Bulgaria. Constănțenii aleg destinații charter precum Spania – Tenerife și vacanțele exotice în Punta Cana și Thailanda. TTC a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 100 milioane de euro.

Articolul integral AICI. 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>