Vacanta_de_vara

Destinații europene pentru luna august

Pentru că iulie a ajuns la jumătate și timpul se scurge rapid, a venit momentul să profităm de ultima lună a verii și să ne planificăm o mică escapadă estivală.

Dacă nu ai fost încă în vacanță sau te tentează să-ți mai iei una, iată ce destinații din Europa îți recomandă, pentru luna august, motorul gratuit de căutare pentru călătorii momondo.ro :

1.Lisabona, Portugalia. Marea învolburată, bucătăria de la care nu o să-ți întorci prea abitir privirea și arhitectură ce parcă deplânge vintage-u.
2.Oslo, Norvegia. Prețurile nu sunt dintre cele mai mici, dar ce vezi aici e sigur că nu mai vezi în altă parte.
3.Insula Kos, Grecia. Insula ce însumează 112 kilometri de țărm de la malul Mării Egee și unde peisajul promite o dihotonomie de munți stâncoși ce stau strajă plajelor acoperite de nisip fin. 4.Copenhaga, Danemarca. Vei vedea soarele cum se spetește muncind, încăpățânându-se să nu se ducă la culcare nici picat cu ceară. Mai multă lumină pentru plimbări cu bicicleta.
5.Valencia, Spania. Plaja plajă, sangria sangrie, horchata horchată și te vei întreba cum Dumnezeului au chef de muncă vreodată oamenii de-acolo cu o asemenea atmosferă de concediu.

Restul destinaţiilor recomandate pentru un concediu în luna august AICI.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>