Studiu--60--dintre-tinerii-bucuresti-doresc-sa-initieze-o-afacere-proprie

De ce eșuează companiile: viziunea, ideea, strategia

Jumătate din cele 100.000 de companii înființate în 2017 se vor închide sau vor da faliment în următorii 5 ani este predicția analistului financiar Iancu Guda.  O analiză complexă a ultimilor 10 ani din viața financiară a companiilor românești arată că 2 companii din 1000, nou înfiițate acum 10 ani, au reușit să supraviețuiască și să ajungă la afaceri de 1 milion de euro. E bine sau rău că lucrurile stau așa? ”Pentru mine e o oportunitate”, spune Iancu Guda care îndeamnă antreprenorii la documentare atentă și la prudență.       

Specialist în analiza de risc a companiilor și în finanțele afacerilor, Iancu Guda a răspuns recent, într-o întâlnire online organizată de Startupcafe.ro la întrebări pe tema cauzelor care duc la falimentul unor afaceri. După întâlnirea online, am discutat despre cele mai des întîlnite greșeli pe care le fac antreprenorii înainte de a provoca falimentul propriilor firme.

Ce afli din interviul video cu Iancu Guda:

  • Cele mai importante trei greșeli care îți duc firma în faliment
  • Trei lucruri importante care fac diferența în antreprenoriat
  • De ce lipsa banilor nu e un motiv să nu reușești în afaceri
  • E 2018 un an bun să începi afaceri?
  • Ce oportunități ai în perioade de criză

Mai multe AICI! 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>