masini_trafic

Cum va fi reconfigurat traficul auto în Gheorgheni

Viceprimarul Dan Tarcea anunţa, săptămâna trecută, că municipalitatea intenţionează să reconfigureze traficul auto în cartierul clujean Gheorgheni, mai exact între străzile Constantin Brâncuşi, Nicolae Titulescu, Albac şi Liviu Rebreanu. 

”Pentru a fluidiza traficul auto pe toate străzile din acest cvartal trebuie să instituim sensuri unice. Pe toate străzile. Sunt străzi paralele acolo, pe o stradă se poate circula şi pe alta întoarce. Astfel se pot crea şi noi locuri de parcare, acum sunt foarte multe străzi blocate pe jumătatea şi şoferii trebuie să-şi acorde prioritate pentru a putea trece”, explica Tarcea.

Proiectul privind instituirea de sensuri unice de circulaţie în cartierul Gheorgheni pe străzile cuprinse în perimetrul C-tin Brâncuşi- Bd. Nicolae Titulescu- Liviu Rebreanu- Albac şi luarea în evidenţă de locuri de parcare pe partea carosabilă este supus consultării publice pe site-ul primăriei până în data de 11 septembrie 2017.

gheorgheni

Persoanele interesate de acest subiect pot trimite sesizările, observaţiile, punctele de vedere la adresa de email:consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetăţeni, str. Moţilor nr.7 sau la orice primărie de cartier.

Amintim că lucrările din Piaţa Cipariu se vor încheia în data de 10 septembrie 2017. Cei 7 arbori care existau în zonă au fost scoși cu balot, stratificați în pepiniera RADP, unde sunt udați și fertilizați, urmând ca după finalizarea lucrării să fie relocați în Piața Cipariu. Pe lângă cei 7 arbori, vor mai fi plantați alți 4 copaci în vedrea reabilitării acestei zone.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>