parking Mogosoaia (3)

Cum va arăta parkingul Mogoşoaia FOTO

Primăria Cluj-Napoca a eliberat autorizaţia de construire pentru noul parking de pe strada Mogoșoaia, din cartierul Mănăştur. 

Amplasamentul pentru noul parking de pe strada Mogoșoaia nr.9 va fi predat în data de 8 februarie 2019, iar ordinul de începere a lucrărilor în 14 februarie 2019.

parking Mogosoaia (4)

parking Mogosoaia (1)

Parking-ul va avea un regim de înălțime 2S+P, peste care va fi amenajat un teren de sport. Pe platforma unde va fi construită clădirea au fost demolate 113 garaje, urmând ca în locul lor să fie construite 292 locuri de parcare, 9 stații de încărcare pentru mașini electrice (din care 5 active și 4 rezervă), 34 locuri de parcare pentru biciclete (în parking), spațiu în afara parkingului îngrădit pentru 26 biciclete, 23 locuri de parcare pentru motociclete și scutere și locuri de parcare pentru vizitatori.

Valoarea contractului este de 15.400.511,40 lei fără TVA, din care proiectarea este de 406.000 lei, iar execuția 14.994.511,40 lei fără TVA. Proiectant este SC Marbo Construct Consult SRL, iar executant TCI Contractor General SA.

Urmează parking-ul Hasdeu 

Amintim că, în cartierul Mănăştur au început deja lucrările pentru parking-urile supraterane de pe strada Primăverii, de la numerele 8 şi 20. În luna martie ar urma să fie eliberată şi autorizaţia de construire pentru parking-ul din Hasdeu. Pentru realizarea acestui proiect municipalitatea este asociată cu Universitatea Babeș-Bolyai, protocolul fiind încheiat pe 99 de ani. Va fi realizat pe str. Păstorului 67-69, pe un teren de 1.992 mp şi va avea 320 de locuri.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>