11

Cum ai vrea să arate Piața Lucian Blaga și străzile Napoca, Petru Maior și Emil Isac? Dezbatere publică

Clujenii sunt invitaţi la o dezbatere dezbatere publică legată de proiectul de reamenajare a Pieței Lucian Blaga și a străzilor Napoca, Petru Maior și Emil Isac. 

“Prin proiect se urmărește creșterea calității spațiului urban, extinderea zonelor pietonale și crearea unei rețele coerente de piste de biciclete în zona centrală a orașului”, transmite municipalitatea.

Există deja un proiect propus de arhitecți clujeni cunoscuți. ZIUA de CLUJ a obținut o randare a proiectului propus și care arată surprinzător: un spațiu pietonal mult lărgit, pistă de biciclete generoasă, stație de taximetre, două rânduri de arbori și un carosabil semnificativ îngustat față de cel actual. – Articolul integral poate fi consultat AICI. 

Dezbaterea are loc marţi, 23 ianuarie 2018, de la ora 17, la Clădirea Casino, în cadrul primei întâlniri a Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC).

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>