tragedie-club-colectiv

Controale în cluburile din Cluj, în contextul tragediei din Bucureşti

Primarul Emil Boc a dipus controale din oficiu la cluburile, puburile, barurile şi restaurantele clujene, pentru a preveni producerea unor tragedii precum cea ce a avut loc vineri seara în clubul bucureştean Colectiv.

“Dimineaţă am avut o şedinţă operativă şi am dispus şi eu, la nivelul Primăriei, două lucruri. În primul rând am dispus un control din oficiu la toate cluburile şi barurile cu implicaţii de siguranţă publică din oraş, pentru a verifica legalitatea şi existenţa la zi a avizelor şi autorizaţiilor. De asemenea, am dispus din oficiu un control la toate clădirile publice care prezintă elemente de nesiguranţă, mă refer aici la faţade, la balcoane care pot crea pericole publice, pentru a evita, Doamne fereşte, apariţia altor incidente de felul celor petrecute la Bucureşti, pentru că este într-adevăr o tragedie naţională ce s-a întâmplat”, a declarat edilul, luni dimineaţa, la Realitatea FM Cluj.

30 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 180 au fost rănite vineri noaptea în urma unui incendiu izbucnit, în timpul unui concert, în clubul bucureştean Colectiv.Guvernul a decis ca zilele de 31 octombrie, 1 şi 2 noiembrie să fie zile de doliu naţional pe teritoriul României.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>