1_3_176974_1534484457_05310_fav

Constructorii autostrăzilor din jurul Clujului, cel mai mare progres de pe şantierele din ţară

Constructorii autostrăzilor din jurul Clujului conduc în topul progreselor înregistrate, în ultima lună, pe şantierele de infrastructură rutieră din România.

Conform datelor Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-un clasament al constructorilor după progresele de pe şantierele de autostrăzi, din ultima lună, italienii de la Tirrena Scavi se află momentan, pe primul loc după ce au ajuns, în august 2018, la un grad de execuţie de 74% la nodul Gilău (Autostrada Transilvania), scrie economica.net. Lucrările la podul peste Someşul Mic, segment care va permite desfăşurarea traficului pe 61 de kilometri din Autostrada Transilvania, unind astfel tronsoanele Câmpia Turzii – Gilău de noua porţiune Gilău-Nădăşelu,  ar putea fi gata în septembrie după ce, din cauza ploilor, constructorul a cerut o amânare de câteva săptămâni.

Cei de la Astaldi au urcat pe locul al doilea, cu un avans de 8,05 puncte procentuale după ce, pe lotul 2 al Autostrăzii Ogra – Câmpia Turzii (Autostrada Transilvania), au ajuns până la un grad de execuţie de 45,75%.

În top trei intră şi constructorul austriac Strabag, care a avut un avans de 7,24 puncte procentuale pe lotul 2 din Autostrada Târgu Mureş – Ogra (Autostrada Transilvania) , ajungând la un stadiu de aproape 76,35% în august.

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>