logo Compexit Skoda portrait (4)

Compexit  se alătură proiectului Manaslu 2016 – performanță pentru Cluj

Unul dintre cei mai dinamici dealeri auto regionali, Compexit Trading este de astăzi susținător al proiectului Manaslu 2016 –performanță pentru Cluj pe un vârf de peste 8.000 de metri.  Directorul general al dealerul iubitei mărci Skoda, Titus Nicoară a apreciat că a decis să implice Compexit Trading în proiect pentru că este unul pentru Cluj, iar datoria oricărei companii clujene este să fie alături de comunitate.

„Compexit Trading crede că implicarea în comunitate este datoria oricărei companii. Apreciem performanţa şi adevăratele valori şi surse de inspiraţie. Fiind impresionaţi de curajul şi determinarea domnilor Vasile Cipcigan şi Titus Crăciun, susţinem ascensiunea lor şi îi ajutăm să îşi îndeplinească visul de cucerire a unuia dintre cele mai înalte puncte din lume, vârful Manaslu din Munţii Himalaya. Facem asta pentru clienţii noştri în fiecare zi, fiind un partener de bază al acestora, împreună pe acelaşi drum ”, a afirmat Titus Nicoară, directorul general Compexit Trading.

Proiectul Manaslu 2016 – performanță pentru Cluj, inițiat de salvamontistul și alpinistul Vasile Cipcigan are ca scop cucerirea, în premieră pentru județ și regiune, a unui vârf de peste 8.000 de metri din Himalaya: Manaslu (8.156 m). În acest demers va fi însoțit de ziaristul Titus Crăciun , redactorul șef al catcostaclujul.ro.

Detalii despre Manaslu 2016 – AICI. 

 

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>