1_3_184118_1553524675_09074_fav

Comic Con la Cluj-Napoca. Vin patru actori de la Hollywood

East European Comic Con, amplu eveniment din centrul şi estul Europei, se extinde anul acesta pentru prima dată cu o ediţie în afara Capitalei,Transylvania Comic Con, care va avea loc în perioada 18-20 octombrie, la Sala Polivalentă – BT Arena din Cluj-Napoca, anunţă organizatorii.

Fanii vor avea astfel şansa de a se întâlni cu cel puţin patru actori de la Hollywood care vor sta de vorba cu ei în cadrul sesiunilor de Q&A (panel-uri), vor face fotografii şi vor oferi autografe personalizate, scrie news.ro. De asemenea, cele mai importante nume din industria de gaming vor lua parte la Transylvania Comic Con şi le vor oferi pasionaţilor şansa de a testa cele mai noi jocuri sau de a lua parte la competiţii cu premii însemnate, folosind echipamente de ultimă generaţie.
Biletele pentru Transylvania Comic Con se vor putea achiziţiona începând cu luna mai de pe www.comic-con.ro, precum şi din Magazinele Cărtureşti (via Myticket / Entertix).

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>